Expert

Alle reviews

Expert

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Expert

Elektriciteit is al sinds de tijden van het oude griekenland bekend, zo beschreef een filosoof genaamd Thales Milete, de wonderbaarlijke eigenschappen van barnsteen. Hij wist dat als u barnsteen lang genoeg wrijft er bijvoorbeeld haar werd aangetrokken. Ook de chinezen wisten al voor Christus dat er een vorm van magnetisme bestond.

In 1832 werd de eerste dynamo ontwikkeld die eigenlijk een grote verandering mee bracht in het geschiedenis van elektriciteit opwekken. Zo konden bijvoorbeeld de eerste machines ontwikkeld worden voor het vervangen van zwaar arbeid.   

Heeft u een nieuwe frituurpan nodig? Of misschien wel een Airfryer? Dat tegenwoordig beter is voor de gezondheid. Er zijn een aantal websites die elektronica aanbieden en alles bezorgen tot aan u deur. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker waar u de beste elektronica artikelen kunt bestellen.   
 
Over Expert
Expert is al jaren bezig met het aanbieden van topproducten voor de klant. Zij zijn in 2020 verkozen tot de beste winkelketen in de elektronicabranche. Expert heeft een webshop maar heeft ook meer dan 140 winkels beschikbaar in Nederland. 

Al 50 jaar zijn zij bezig in de elektronicabranche met het leveren van producten. Expert is begonnen in verschillende landen en werd opgericht in 1967 in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Denemarken en Duitsland. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende webshops 
 
Zij streven naar hoge kwaliteit en uitstekende service en zijn tot meerdere keren verkozen tot beste elektronica winkel in de afgelopen jaren. Zij hebben maar liefst 7.400 winkels wereldwijd en 140 in Nederland. Zij zijn tegenwoordig gevestigd in 21 landen.

Producten en diensten Expert
Expert is gespecialiseerd in elektronicahome producten. Maar Expert biedt echt van alles aan op gebied van elektronica. Of u nou een elektrische tandenborstel zoekt of de nieuwste Smart TV van Samsung, geen probleem!    

Op de website vindt u verschillende categorieën zoals Televisies, Audio, Telefoons & Tablets, Computers, Witgoed, Keuken, Inbouw, Huishouden & wonen en Verzorging. Een breed aanbod waarbij u genoeg keuze heeft en zeker wel vindt wat u zoekt.  

Vanaf 50,- biedt Expert ook nog eens gratis bezorging. U kunt altijd terecht voor advies over de producten en u wordt geholpen door specialisten op het gebied van wat u zoekt. Ook als u reparatie wilt voor u nieuwe of oude aanwinst kunt u simpelweg bellen of langsgaan in één van de winkels in Nederland.

Complimenten, klachten of tips voor Expert
Als u recent een nieuw product heeft gekocht bij Expert, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld al een reparatie laten doen bij één van de winkel? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Expert willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Expert.