Ecco reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ecco

Voor wie nieuwe schoenen online wil kopen zijn er diverse binnenlandse en buitenlandse webwinkels te bezoeken. Een bekend merk met een eigen online shop is bijvoorbeeld Ecco, die dames, heren en kinderschoenen verkoopt. Maar hoe weet je zeker dat je online dezelfde service en kwaliteit in huis haalt als bij een echte schoenenwinkel? Je kunt hiervoor de reviews van consumenten lezen. Dat is een makkelijke manier om van andere klanten te horen welke ervaring zij hebben met de Ecco Shop en andere aanbieders.

Over Ecco

Het hoofdkantoor van Ecco Netherlands BV is te vinden aan de Haaksbergweg 76 in Amsterdam. Vanuit deze locatie worden alle online bestellingen behandeld en je kunt er terecht bij de klantenservice. Behalve dat je de Ecco schoenen online kunt bestellen zijn ze ook verkrijgbaar bij een groot aantal winkels die verdeeld over Nederland te vinden zijn. Je kunt de schoenen uit het assortiment onder andere bekijken bij Ecco in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam waar meerdere vestigingen te vinden zijn.

Ecco contact

Als je er voor kiest om online nieuwe Ecco sandalen of Ecco laarsjes te bestellen dan kun je voor vragen contact opnemen met de klantenservice van deze aanbieder. Zo kun je onder meer het Ecco telefoonnummer 020 - 262 20 80 bellen of een mail sturen via de contactknop op de website. Bovendien kun je berichten versturen en reageren op posts die Ecco op bijvoorbeeld Facebook en Instagram plaatst.

De producten en diensten van Ecco

Makkelijk te vinden productcategorieën zoals Nieuw, Dames, Heren, Kinderen, Outdoor en Golf maken het zoeken bij deze aanbieder naar het juiste paar Ecco dames schoenen of sandalen voor heren heel eenvoudig. Zo zijn er voor dames onder andere sneakers, slippers en instappers verkrijgbaar. Heren hebben de keuze uit populaire modellen zoals de veterboots, golfschoenen en laarzen. Ook voor kinderen is er bij Ecco een groot assortiment met onder meer platte schoenen voor meisjes en instappers voor jongens te vinden. Als je meer wilt weten over de kwaliteit van de schoenen die je hier online kunt bestellen dan raden we je aan de reviews over Ecco op onze website te lezen.

Ecco klachten en retouren

Mocht het voorkomen dat je bijvoorbeeld een paar Ecco herenschoenen of dames sandalen hebt ontvangen die beschadigd zijn dan kun je voor klachten contact opnemen met de klantenservice. Aan de hand van foto's kun je laten zien welke problemen er zijn ontstaan tijdens het bezorgen, dit maakt het retoursturen van jouw Ecco shoes een stuk makkelijker. Bovendien heb je bij deze online schoenenwinkel een bedenktijd om een bestelling zonder opgave van reden terug te sturen. Je krijgt in totaal 30 dagen de tijd om een artikel of order naar Ecco retour te sturen.

Review en commentaren over Ecco

Wil jij jouw ervaring met de schoenen van deze online shop delen? Publiceer dan jouw Ecco review op onze website. Het kost je maar een paar minuten en je zult er nieuwe klanten een groot plezier mee doen. Je maakt het met jouw beoordeling voor hen heel wat simpeler om te weten te komen hoe Ecco met klanten en hun wensen en klachten omgaat. Bovendien kun je met een maximum van 5 sterren laten zien betrouwbaar Ecco in jouw ogen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review