dierenwinkelxl ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

DierenwinkelXL

Voor je allerliefste huisdier wil je natuurlijk het beste, maar waar bestel je dat? Zodra je online op zoek gaat naar artikelen voor je kat, hond, vis of muis kom je al snel in een woud van online dierenwinkels terecht en wordt het kiezen van een winkel die goed aangeschreven staat een hele opgave. Of toch niet? Als jij ook meer wilt weten over hoe klanten de diverse online dierenwinkels waarderen dan raden we je aan de reviews van consumenten op onze website te lezen. Daar vind je alle opmerkingen, klachten en tips van mensen die online al producten hebben besteld bij leveranciers zoals DierenwinkelXL.

Over DierenwinkelXL

Is DierenwinkelXL betrouwbaar? Worden klachten en vragen behandeld zoals het hoort? Dat zijn zo van die dingen die je natuurlijk graag wilt weten voordat je er een bestelling plaatst. Als je hulp nodig hebt tijdens het bestellen dan kun je de klantenservice een mail schrijven of een van de medewerkers bellen. Het bedrijf is overigens niet alleen online te vinden, er is ook een fysieke winkel, de DierenwinkelXL van Jos ter Brugge in Hengelo. Daar kun je heen als je persoonlijk advies wilt of de aangeboden producten in levenden lijve wilt zien en proberen.

De producten en diensten van DierenwinkelXL

Welke voordelen biedt het bestellen van artikelen via deze online shop? Je hoeft er vanzelfsprekend de deur niet voor uit en de producten die je bestelt worden binnen 48 uur bij je bezorgd. Bovendien betaal je geen bezorgkosten als je voor meer dan 39 euro aan spullen in huis haalt. Wat kun je zoals bij DierenwinkelXL online bestellen? Voor honden, katten, vogels en knaagdieren heb je de keuze uit verschillende soorten voeding, halsbanden en speelgoed. Daarnaast worden er voer- en drinkbakken door deze online dierenwinkel verkocht, net zoals alles wat je nodig hebt voor een terrarium of aquarium. Er is in het assortiment zelfs aandacht voor hengelsport artikelen zoals hengels, molens en netten.

Winkelen met korting

Als echte Nederlanders staan we vooraan als het om kortingen gaat en dat weet ook deze aanbieder. Daarom wordt er met grote regelmaat telkens een nieuwe DierenwinkelXL kortingscode gepubliceerd die je kunt gebruiken om goedkoper uit te zijn. Zo'n kortingscode is te vinden op diverse websites maar je kunt ook de klantenservice bellen voor meer informatie.

Niet tevreden over je bestelling?

Welke mogelijkheden biedt deze online dierenwinkel als je uiteindelijk niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen? De tijd die je krijgt om artikelen naar DierenwinkelXL Jos ter Brugge retour te sturen is vrij kort, slechts zeven dagen en je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van de goederen die je niet wilt hebben.

Reviews en commentaren over DierenwinkelXL

Ben jij klant van deze online winkel? Laat dan jouw DierenwinkelXL review op onze website achter. Je helpt ons op die manier om duidelijk te laten zien hoe het bedrijf werkt en wat nieuwe klanten er mogen verwachten. Zij zullen jouw beoordeling graag lezen om te weten te komen of DierenwinkelXL betrouwbaar is of niet. Je kunt met jouw ervaring namelijk precies uitleggen wat de positieve en negatieve kanten van het online winkelen bij deze aanbieder zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review