Diabetesmagazijn reviews

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Diabetesmagazijn.nl

Wanneer je diabetes hebt, is het belangrijk dat je altijd en overal toegang hebt tot de juiste materialen. Je leven kan er zelfs van afhangen. Wat nou als je ongepland niet op tijd thuis bent om je insulineshotje te zetten, of als je je spulletjes kwijt bent geraakt, en je bent niet in de buurt van je eigen apotheek om het nieuw aan te schaffen. Bij het diabetesmagazijn zeggen ze alles voorradig te hebben aan diabeteshulpmiddelen heeft u ervaring met deze gespecialiseerde webwinkel? En krijg je je daar aangeschafte hulpmiddelen inderdaad terug van je zorgverzekeraar? Hoe duur is het eigenlijk? Hoe lang is de bezorgtijd? Kan je er ook terecht als je gewoon thuis bent en je wilt je producten thuisbezorgd krijgen? Lees hier op onze vergelijkingssite meer over het bedrijf zelf en de producten, en wat consumenten van deze webwinkel vinden. Geef uw eigen persoonlijke beoordeling, en schrijf uw ervaringen in uw persoonlijke review over deze webwinkel.

O

ver Diabetesmagazijn
In 2017 is de website diabetesmagazijn.nl opgericht. Centraal staan de prijs, de bezorg snelheid en het bieden van een ruime keuze. De klantenservice zit in Rotterdam, het volledig geautomatiseerde magazijn staat in Dordrecht. Veel mensen die diabetes type 2 hebben krijgen hun hulpmiddelen niet meer van de verzekeraar vergoed. Dat is natuurlijk erg jammer maar er is ook een voordeel aan verbonden. Doordat het niet meer in het verzekeringspakket zit van de verplichte zorgverzekeringen, zijn er ook geen prijsafspraken meer die de prijs kunstmatig hoog houden. Doordat het diabetesmagazijn onderhandeld met de leveranciers over de prijs liggen de prijzen vaak lager dan bij de gebruikelijke apotheek, zonder dat dit ten koste gaat van de service of kwaliteit van de medische producten.

Producten en diensten van Diabetesmagazijn.nl
Het ruime assortiment aan hulpmiddelen is speciaal afgestemd op iedereen die diabetes type 2 heeft. Ze verkopen producten van de topmerken Accu-Chek, Contour en Freestyle. Daarnaast hebben ze ook een assortiment in concurrerende, goedkopere merken zoals Diatesse en CareSens. Het assortiment bestaat uit glucosemeters, pennaalden, teststrips, lancetten, en aanverwante producten. Het assortiment is in 2020 uitgebreid met een grote voorraad incontinentiematerialen van merken zoals Tena en Attends. Sinds vorig jaar verkopen ze ook glucosemeters waarmee mensen ook het cholesterol kunt meten van het merk Wellion.

Bestellingen die voor 23:30 worden doorgegeven, worden de volgende dag in de middag al thuisbezorgd. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van DHL. Wanneer de klant voor meer dan 35 euro heeft besteld, worden er geen verzendkosten meer in rekening gebracht.e n vasten klanten krijgen een kortingscode toegestuurd die 10% korting op de volgende bestelling oplevert. Er is geen telefonische klantenservice, maar wel een WhatsApp en email service die gemiddeld binnen 45 minuten antwoord geven.

Reviews en klachten over Diabetesmagazijn
Wat zijn ketonen eigenlijk? Welke verschillende glucosemeters zijn er? Meet u de glucose met een censor, via Bluetooth of met een App? Wat vind u van de teststrip keuzehulp die via de website aangeboden wordt, en de uitleg video’s? Vertel anderen over uw persoonlijke ervaring met deze webwinkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review