Desigual

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Desigual

Op zoek naar kledij die positiviteit en creativiteit uitstraalt? Naar een merk waarbij u kledij voor het hele gezin kan kopen? Dan is Desigual zeker en vast een optie. Tegenwoordig bestaan er zoveel modebedrijven en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van modemerken vinden. Voor reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten over Desigual kan u op deze pagina terecht. U kan ook uw eigen review hier nalaten.

Over Desigual

Desigual is een Spaans modemerk dat opgericht werd door Thomas Meyer in 1984 in de Barcelona wijk El Raval. Desigual betekent creativiteit. Dit komt ook heel sterk naar voren in hun logo. Het bedrijf is aanwezig in 107 landen en heeft verschillende distributiekanalen en diverse partners. Desigual werkt ook samen met Spaanse en internationale kunstenaars en ontwerpers. Op hun website kan u in de winkelzoeker alle officiële verkooppunten vinden in Nederland. Naast de Desigual winkels zijn er ook nog outlets en geautoriseerde verkooppunten te vinden.

Producten en diensten van Desigual

Desigual biedt zowel dames-, heren- als kinderkledij aan. Naast kledij kan u bij hen ook terecht voor tassen, schoenen en accessoires. Hun collecties worden gekenmerkt door creatieve prints en vrolijke kleuren.

Desigual biedt ook een innovatieve dienst aan: Shoppen via Whatsapp. U kan zonder u huis te moeten verlaten een virtuele en gepersonaliseerde winkelervaring beleven, exclusief op uw maat. U hoeft enkel contact op te nemen met uw winkel en een afspraak in te plannen en daarna kan u aan de slag met dit virtuele shopping moment. Veilig betalen kan via een Pay link via Whatsapp en daarbij krijgt u ook nog de mogelijkheid om uw gekozen artikelen tot 45 dagen te retourneren.

Het loyaliteitsprogramma van Desigual heet Desigual Magic. Hun programma zorgt ervoor dat u kan genieten van allerlei voordelen, kortingen en verrassingen.

Desigual werkt ook mee aan een duurzamere mode industrie. Zo is hun doel dat de collecties voornamelijk opgemaakt worden door duurzame vezels en hun koolstofvoetafdruk elk jaar wordt verkleind. Daarnaast werken ze met een no single-use plastic beleid en wordt elk plastic gerecycleerd. Op hun website kan u ook meer lezen over hun duurzame beleid en hun jaarlijkse duurzaamheidsrapport downloaden.

Desigual’s leverings-en betalingsmogelijkheden

Wanneer u uw bestelling plaatst bij Desigual, mag u de ontvangst ervan binnen de 3-5 werkdagen verwachten. Indien u niet tevreden bent, heeft u de optie om uw bestelling binnen de 30 dagen gratis te retourneren. U kan kiezen om meteen te betalen, maar Desigual geeft u ook de optie om achteraf te betalen met Klarna. Zo kan u eerst uw aankopen thuis uitproberen en daarna beslissen welke u wil houden. U dient het volledige bedrag binnen de 30 dagen te betalen. Wil u contact met hun opnemen? Dan kan u hen bereiken per telefoon op 0800 022 9211.

Reviews, beoordelingen en complimenten over Desigual

ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van de kwaliteit van de ontvangen artikelen? Hoe was uw ervaring met de klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Heeft u de shopping via Whatsapp al eens uitgeprobeerd? Zo ja, wat vond u van het advies? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!

Wat voor soort modebedrijf is Desigual? Lees onze klanten beoordelingen over Desigual’s producten, klantenservice en loyaliteitsprogramma,...hier op ReviewsBird.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Schouten 2 jaar geleden
7
Desigual is een fantastische kledingwinkel! Hun collectie is werkelijk uniek en gewaagd. Ik hou van de levendige kleuren en patronen die in elke kledingstuk zijn verwerkt. Het geeft me een e...

Alle reviews ( 1 )

Unieke stijl bij Desigual

Desigual is een fantastische kledingwinkel! Hun collectie is werkelijk uniek en gewaagd. Ik hou van de levendige kleuren en patronen die in elke kledingstuk zijn verwerkt. Het geeft me een echt gevoel van individualiteit en zelfexpressie. Ik was ook aangenaam verrast door de variatie aan maten die ze hebben. Als iemand met een grotere maat, kan het moeilijk zijn om trendy kleding te vinden die goed past - maar bij Desigual was dat geen probleem! Ik ben erg blij met mijn aankopen daar. De levering was snel en efficiënt, plus hun verzendingssystemen waren gemakkelijk te gebruiken. Over het algemeen beveel ik Desigual ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar iets dat echt onderscheidend is qua stijl.

S
Schouten 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!