de zwerver reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

de zwerver

Als je graag van een bijzondere vakantie geniet dan wil je voor vertrek natuurlijk meer weten over het gebied waar je naar toe gaat. Daar kun je reisgidsen en boeken voor lezen zodat de beste route langs de mooiste plekken kunt samenstellen. Voor deze reisboeken en gidsen kun je onder andere terecht bij Reisboekwinkel de Zwerver uit Groningen. Deze winkel biedt je sinds 2015 handige reisinformatie in hun eigen winkel en via de online shop. Wil je weten wat andere klanten te zeggen hebben over het aanbod en de service van de Zwerver? Lees dan hun reviews op onze website. Daar delen zij hun ervaringen en commentaren over de producten van deze en andere aanbieders.

Over Reisboekwinkel de Zwerver

Deze reisboekenwinkel is al enkele jaren een begrip onder reizigers die op een speciale manier op vakantie gaan. De reisgidsen die je er kunt vinden richten zich op bijzondere bestemmingen weg van de normale toeristische plekken. Voor vragen over de reisgidsen en accessoires die Reisboekwinkel de Zwerver te bieden heeft kun je contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Zij zullen er alles aan doen om antwoord op je vragen of klachten te geven. Niet voor niets is de site aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en biedt het veilige betaalmethodes waarvan iDEAL voor Nederlandse en Bancontact voor Belgische klanten slechts twee voorbeelden zijn. Je kunt bovendien regelmatig gebruik maken van een Reisboekwinkel de Zwerver kortingscode om nog voordeliger dan normaal te shoppen. Blijkt het gekochte artikel niet aan je verwachtingen te voldoen? Dan kun je het binnen twee weken naar Reisboekwinkel De Zwerver retour sturen.

Op vakantie met de reisgidsen van Reisboekwinkel de Zwerver

Ga je regelmatig met de camper op vakantie naar Frankrijk of Oostenrijk? Veel klanten die dat ook doen bestellen daarom bij de Zwerver de campinggidsen van deze en andere landen. Wil je op een bijzondere manier op vakantie naar Midden- of Zuid-Amerika? Dan kun je bij Reisboekwinkel de Zwerver reisgidsen over bijvoorbeeld Panama, Costa Rica en Colombia bestellen. Daarnaast verkoopt deze online shop een groot aantal wegenkaarten, wandelkaarten en topografische kaarten zodat je van de beste routes kunt genieten zonder bang te hoeven zijn dat je verdwaald. Op het moment dat je een bestelling plaatst kun je er voor kiezen om de reisgidsen en boeken af te halen bij het magazijn in Groningen. Als dat te ver weg is dan kun je het gewoon laten bezorgen. Als de gekozen producten op voorraad zijn heb je ze al de volgende werkdag in huis.

Reviews en klachten over Reisboekwinkel de Zwerver

Iedere online shop doet zijn best om zo goed mogelijk met klanten om te gaan. Hoe doet Reisboekwinkel de Zwerver dat? Jij als klant kunt antwoord op die vraag geven door jouw Reisboekwinkel de Zwerver review op onze website achter te laten. Met deze beoordeling kun je nieuwe klanten laten weten wat ze te wachten staat en hoe goed de Zwerver met hun wensen en klachten om zal gaan. De reviews over Reisboekwinkel de Zwerver op onze website laten heel duidelijk zien wat klanten de voor- en nadelen van deze webwinkel vinden. Jouw ervaring met de producten en service van deze winkel zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review