De Oude Deurklink

Alle reviews

De Oude Deurklink

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

De Oude Deurklink

In de laatste aantal jaren zijn er veel bedrijven die deurklinken aanbieden. Dit maakt het alleen, maar moeilijker om een goede keuze te maken voor de juiste deurklink. Als je toevallig op zoek bent naar deurklinken? Onze website is de plaats waar je reviews en ervaringen van eerdere bezoekers kunt lezen. Als je jouw ervaring met ons wil delen? Kun je dat vandaag nog doen. 

Over De Oude Deurklink.nl
De oprichter van de Oude Deurklink is Arjan Tijmense. Al 30 jaren is dit bedrijf gespecialiseerd in deurklinken, raambeslag en meubelbeslag. Deze producten worden in verschillende modellen aangeboden aan de klant. De deurklinken worden allemaal zelf geproduceerd en verkocht door het bedrijf. De vervaardiging van de producten wordt in de stijl van de jaren dertig gedaan. Hiernaast is de betrokkenheid van klanten groot doordat de oprichter en eigenaar van het bedrijf zelf de producten verkoopt aan de klant via de webwinkel. De Oude Deurklink werkt samen met ErfgoedVoordeel.nl. Bewoners vinden via dit platform hun weg naar vakkundig en passievolle bedrijven, zeker als ze van historisch erfgoed houden. 

Producten en diensten van De Oude Deurklink 
Het geheel assortiment van de Oude Deurklink wordt als volgt gecategoriseerd in; deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag, Espagnolet sluitingen, Leuninghouders, Kapstokhaken, schuifdeuren en SKG Beslag. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten genieten van de snelle levering en goede service. Bij de Oude Deurklink gaat het om een eigen merk. Je hebt dus keuze uit mat of glanzend nikkel of zwart. Bij de Oude Deurklink kun je terecht voor elke type deurklink voor welke interieur dan ook. Mocht je in de toekomst toch nog een andere keuze willen maken, dan zorgt het bedrijf ervoor dat er een uitgebreider assortiment is, waaruit je kunt kiezen.

Voordat je overgaat tot het kiezen van een bepaald model of type, is het goed om de handleiding door te nemen. Hierin staan er korte omschrijvingen van de functionaliteit van de producten. Zo kun je genieten van een goed resultaat. Mocht je toch enkele vragen hebben over de producten dan kun je via de website een contactformulier invullen. Hierna wordt er contact met je opgenomen. Het bedrijf staat ook open voor suggesties. Deze kunnen ook online via de webpagina worden doorgegeven. De Oude Deurklink biedt aan klanten een maal 24 uur telefonische dienst, waar klanten contact kunnen opnemen met de klantenservice. 

Complimenten, klachten en tips voor de Oude Deurklink
Heb je wel eens een deurklink aangeschaft bij de Oude Deurklink? Dan kun je gerust jouw ervaring met ons delen. Op zo een manier kan de zekerheid van de service die het bedrijf biedt, groeien bij toekomstige klanten. Mensen kunnen zo dan niet teleurgesteld raken bij aanschaf van de producten. Doordat anderen jouw review en beoordeling over een product lezen kunnen zij op andere gedachten gebracht worden en de juiste keuze maken.