CuteStuff

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

CuteStuff

Ben je regelmatig op zoek naar allerlei schattige willekeurige producten, van stickers tot knuffels? Dan kan het zijn dat het niet altijd even makkelijk is om te slagen in die zoektocht. Een bedrijf dat je daarmee misschien verder opweg kan helpen is CuteStuff.

Voordat je producten bij CuteStuff gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van CuteStuff? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun items? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Is het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar? Hoe zit het met de prijs? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, CuteStuff beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is CuteStuff

CuteStuff is een Nederlandse webshop die een divers assortiment aan allerlei kawaii (zoals ze schattig noemen in het Japans) lifestyle producten biedt. Het bedrijf, zoals ze het zelf omschrijven, levert graag een steentje bij aan een vrolijke, schattige omgeving om ons heen. Bij CuteStuff geloven ze er in dat het juist de kleine dingen zijn die je plezier kunnen opleveren in het leven. Nu we allen zo druk bezig zijn met serieuze zaken, kan een lief gebaar, kleinigheidje of iets leuks voor jezelf jou goed doen. CuteStuff valt te bezoeken in Den Haag.

Producten en diensten CuteStuff

Wil je de schattige producten van CuteStuff bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Als je daar beland bent staan er gelijk een aantal categorieën voor je gereed. Zo kan je kiezen uit: Stickers, Gelpens, Pusheen en Molang. Verder kan je op de homepagina op basis van de nieuwste- of meest verkochte producten artikelen bekijken. In de uitgelichte categorieën, die je zowel bovenaan als op de homepagina kunt vinden, kan je sorteren op basis van jouw gewenste categorie, waaronder: Nieuw, Stationary, Plushies, Tassen, Lifestyle, Characters, Sale, Acties & Nieuws, Cutestuff Points en Merken. Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving met toepasselijke specificaties lezen.

Wil je graag een bestelling plaatsen op de webshop van CuteStuff? Dan kan je gebruik maken van enkele betaalmethodes, waaronder: iDEAL, Apple Pay, Bancontact, Billink, iDEAL, Mastercard en PayPal. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. Over levertijden, verzendkosten en retourneren valt meer te lezen op de website.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij CuteStuff, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan kan je contact opnemen op een aantal wijze, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 06-40852926. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan gaat dat naar het adres: info@cutestuff.nl. Bezoek je het bedrijf liever in persoon, dan kan dat aan de Marga Klompéstraat 31, 2552 HL, Den Haag. Zelf onderzoek doen naar de onderneming is ook mogelijk, gebruik daarvoor KVK: 70032823 en BTW: NL001850233B63.

Reviews en beoordeligen CuteStuff

Heb je al eens eerder kawaii producten gekocht bij CuteStuff? Of een andere ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat gegaan is! Deel je mening over CuteStuff met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier wordt het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van het bedrijf om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen kan dat ook, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review