CurrentBody

Alle reviews

CurrentBody

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

CurrentBody

Selfcare? Heeft u behoefte aan goede gezondheids- en schoonheidsproducten om van start te gaan met uw nieuwe selfcare routine? Bent u op zoek naar producten, die echt het werk zullen doen? Geen probleem. ReviewsBird helpt u graag overweg! Op de site van ReviewsBird kunt u handige reviews vinden over interessante bedrijven, zoals lichaamsverzorgingsbedrijven. Bedrijven die u de nodige producten aanbieden waar u naar op zoek bent. In de reviews van ReviewsBird kunt u alle nodige informatie, klachten, complimenten en beoordelingen over de verschillende bedrijven lezen.

Over CurrentBody
CurrentBody begon al sinds 2009 met de technologie van de gezondheid en welzijn, zodat u van huis uit kunt genieten. Het bedrijf is een succes, vanwege de medische achtergrond en uitgebreide ervaring in e-commerce van Laurence en Andrew. Bij CurrentBody kunt u heen voor het halen van uw EMS-apparaten, die bedoeld zijn voor het afvallen, gezichtsverwerking en ontgifting. CurrentBody heeft zich uitgebreid tot een internationaal bedrijf. Het bedrijf CurrentBody bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk en heeft het nu mogelijk gemaakt uw producten online te bestellen.

Producten en Diensten van Currentbody
CurrentBody is het bedrijf dat zich richt op de gezondheids- en schoonheidsproducten. Het bedrijf introduceert snelgroeiende trends, die zich voordoen op de schoonheidsmarkt. CurrentBody biedt veilige, klinisch bewezen elektrische gezondheids- en schoonheidsproducten, die niet alleen voor professioneel, maar ook voor thuisgebruik geschikt zijn. Bij CurrentBody bestelt u al uw schoonheids- en welzijnsproducten via de online webshop. CurrentBody biedt een ruim assortiment waaruit u uw producten uit de verschillende categorieën kunt halen zoals: Cleansing producten als exfoliatie en facial treatments, anti-verouderingproducten als facial toning, body sculpting, hair removers zoals epilators, scheermachines en skincare zelf tegen acne en puistjes. Ze verschaffen ook welzijn producten voor uw fysieke gezondheid, slapen, tanden, haar en intieme gezondheid. CurrentBody biedt nu tevens Asian Beauty producten. U kunt verder een keus maken uit de volgende merken: BeGlow, INTIMA, Nira Skin, Sensica en Waterprik. Het online bestellen geschiedt snel en de levering van uw producten is geheel gratis. Tenslotte heeft CurrentBody het ook mogelijk gemaakt u in te schrijven op hun site voor alle meldingen van de nieuwste producten en exclusieve promoties.

Complimenten, klachten en tips voor CurrentBody
Al langer dan 10 jaar blijft CurrentBody werken aan klanttevredenheid. CurrentBody biedt een vriendelijke klantenservice aan. Zit u met vragen, op- en aanmerkingen of misschien een klacht? Neemt u contact op met de klantenservice via sales@currentbody.com of press@currentbody.com. Betalen kan snel en veilig via iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard en Maestro. Niet tevreden met uw bestelling dan mag u die terugsturen binnen 30 dagen en neemt u verder contact op. Volgt u het bedrijf CurrentBody via de volgende sociale media: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WeChat en Weibo.

Heeft u al gebruik gemaakt van het bedrijf CurrentBody? Is het online bestellen van uw producten gemakkelijk? Zijn de producten van goede kwaliteit? Ziet u resultaten? Hoe staat het met de levering? Was u tevreden met uw behandeling? Laat dit alles weten in een review die u kunt plaatsen op de site van ReviewsBird.nl. Uw review dient als een hulpmiddel voor toekomstige klanten die ook op zoek zijn naar producten van bedrijven als CurrentBody.

Wilt u meer over bedrijven als CurrentBody weten? Bezoek dan de site van ReviewsBird.