Cotton Ball Lights

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Cotton Ball Lights

Verlichting is leuk, verlichting is mooi en verlichting brengt je interieur of tuin in de juiste sferen. Met zoveel online shops die hun producten aanbieden is het soms moeilijk om een betrouwbare te vinden. Wij van ReviewsBird willen je graag helpen en bieden je de reviews van consumenten op onze website. Waarom we dat doen? Omdat we uit ervaring weten dat deze feedback en opinies van andere klanten steeds belangrijker worden. Online shops die zelf hun reviews publiceren kiezen logischerwijze alleen voor positieve recensies maar bij ons vind je een breed scala aan openhartige en eerlijke beoordelingen over allerlei soorten webshops, waaronder bijvoorbeeld Cotton Ball Lights.

Over Cotton Ball Lights

Deze webwinkel is gevestigd in Breda en biedt allerlei soorten sfeerverlichting en accessoires. Het idee voor het bedrijf kreeg oprichter Luc Clement toen hij in 2011 in Thailand op meerdere plaatsen lichtslingers van katoenen ballen zag hangen. Volgens eigen zeggen is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot de Europese marktleider van verlichting met katoenen ballen. Je kunt alle producten uit het assortiment zonder problemen online bestellen maar er zijn ook fysieke Cotton Ball lights verkooppunten door het hele land te vinden. Op de site van het bedrijf vind je meer informatie over waar deze punten te vinden zijn.

De klantenservice van Cotton Ball Lights

Wil je weten welke van de Cotton Ball Lights buiten opgehangen kunnen worden? Of wil je meer weten over de bezorgmogelijkheden van het bedrijf? Neem dan contact op met de klantenservice, de medewerkers staan daar tijdens kantooruren voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt er onder andere informeren welke Cotton Ball Lights kortingscode er momenteel geldig is. Voor andere acties en inspiratietips kun je de nieuwsbrief van deze aanbieder aanvragen.

De producten en diensten van Cotton Ball Lights

Met een Cotton Ball light lichtslinger geef je jouw interieur een geheel eigen smaak. Veel klanten kiezen voor de modellen die buiten in de tuin gebruikt kunnen worden. Ook de lichtslinger voor de kinderkamer wordt veel verkocht. Verder zijn er nog hanglampen in modieuze kleuren die ook erg populair zijn onder klanten. Wil je producten van deze online shop bestellen? Je kunt elke bestelling veilig betalen met iDEAL, creditcard of PayPal. Als je er voor zorgt dat je bestelling voor 17.00 uur betaald is dan krijg je jouw nieuwe lampen al de volgende werkdag bij je thuis bezorgd.

Reviews en commentaren over Cotton Ball Lights

Jouw ervaring als klant van deze webwinkel is zoveel belangrijker dan je zelf denkt. Veel nieuwe klanten willen namelijk heel graag weten welke ervaring jij hebt met de producten en service van deze aanbieder. Het is daarom dat we je de mogelijkheid bieden om jouw Cotton Ball Lights review op onze website achter te laten. Daarin kun je beschrijven wat jij de goede en slechte kanten van het bedrijf vindt en waar klanten op moeten letten als zij er ook producten gaan bestellen. De beoordeling die jij achterlaat geeft hen inzicht in de werkwijze van deze online shop en beantwoord vrij snel de vraag of Cotton Ball Lights betrouwbaar is of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review