Condoom.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Condoom.nl

Het is belangrijk om veilig te vrijen omdat je jezelf en je partner op die manier beschermd tegen geslachtsziekten en onverwachte zwangerschappen. Bovendien kun je tegenwoordig condooms en andere voorbehoedsmiddelen zonder al te veel moeite online bestellen waardoor je altijd de juiste bescherming bij je kunt hebben. Het enige waar je op moet letten is dat je kwaliteit in huis haalt en niet belazerd wordt door een online shop die deze producten verkoopt. Om die reden kun je op onze website terecht voor reviews van consumenten. Door deze recensies te lezen en het aantal sterren dat ze hebben te bekijken kom je vrij snel te weten wat je te wachten staat.

Over Condoom.nl

Condoom.nl

is als webshop onderdeel van Dujardin International BV dat gevestigd is in Tilburg. Vanuit deze plaats worden alle bestellingen zo anoniem mogelijk verstuurd omdat het bedrijf weet dat sommige klanten erg op hun privacy gesteld zijn. Daarom kun je voor vragen persoonlijk contact opnemen met een van de medewerkers van de Condoom.nl klantenservice door het telefoonnummer dat op de site staat te bellen. Op de contactpagina van deze onderneming vind je verder het e-mail adres, links naar Facebook en Instagram én een routebeschrijving voor het geval je jouw bestelling af wilt gaan halen.

Betalen en bezorgen bij Condoom.nl

Bij condoom.nl staat duidelijk vermeld welke betaalmethodes je kunt gebruiken als je jouw condooms en andere voorbehoedsmiddelen wilt afrekenen. Dat kan onder andere met iDEAL, AfterPay en creditcard. Door tijdens het betalen gebruik te maken van een Condoom.nl kortingscode kun je leuk besparen. Om de bestelde producten in huis te halen heb je ook nog eens de keuze uit uit diverse levermomenten zoals Same Day of Next Day bezorging. Als je voor de standaard gratis bezorging kiest dan ontvang je jouw producten meestal binnen 2 tot 3 werkdagen.

De producten van Condoom.nl

Condoom.nl

verkoopt artikelen in productcategorieën zoals Condooms, Glijmiddel, Sextoys, Aanbiedingen en Drogist. In de categorie Condooms vind je onder andere kleine, standaard en XL-condooms, vrouwencondooms en producten die latexvrij zijn. Zoek je een glijmiddel op waterbasis of met een smaakje? Dan kun je het assoritment in de desbetreffende categorie bekijken. In de Drogist afdeling van deze online shop worden onder andere erectiepillen, zwangerschapstesten en tampons verkocht. Daarnaast staan de producten die het meest besteld worden door klanten vermeld in de Bestsellers. Er is zelfs een aparte categorie op de homepagina van Condoom.nl te vinden waar je condooms van het huismerk kunt bestellen.

Reviews en commentaren over Condoom.nl

Wil willen nieuwe klanten van Condoom.nl graag laten zien welke werkwijze het bedrijf hanteert en daar hebben wij jouw hulp als klant van deze online shop bij nodig. We geven je daarom alle ruimte om jouw Condoom.nl review op onze website te publiceren. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal van maximaal 5 sterren te kiezen voor de service die je ontvangen hebt en in je eigen woorden kort toe te lichten waarop je jouw ervaring baseert. Zo kunnen aan de hand van jouw beoordeling samen laten zien of Condoom.nl betrouwbaar is en of het bedrijf de beloftes uit hun eigen webwinkel nakomt of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review