Computer-Bestel.nl

Alle reviews

Computer-Bestel.nl

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
J Van de Kooi
Na jaren zelf mijn PC in elkaar gezet te hebben heb ik dit maal besloten om het door Computer-Bestel.nl te laten uitvoeren. Ik kan niks anders zeggen dan: Lof voor de bouwers van mijn PC! Ik h...Lees verder
A
ardon
Zeer negatieve ervaringen met dit bedrijf. Computer besteld, binnen 24 uur geannuleerd telefonisch en schriftelijk per mail. Geen reactie. Na dagen bellen eindelijk contact. Mijn verhaal gedaan. We...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Workstation met custom waterkoeling

  Na jaren zelf mijn PC in elkaar gezet te hebben heb ik dit maal besloten om het door Computer-Bestel.nl te laten uitvoeren.

  Ik kan niks anders zeggen dan: Lof voor de bouwers van mijn PC!
  Ik had bij het samenstellen wat vragen die mij na tevredenheid zijn beantwoord. Ook hebben de bouwers hebben erg veel tijd en aandacht besteed aan mijn custom loop. Ik had zelf wat wensen qua kleur van de vloeistog en ik wou tevens hardtubing. In de PC zit een mooi drain poortje aan de onderkant verwerkt en het reservoir is makkelijk benaderbaar om de jaarlijkse service beurt ook eventueel zelf uit te kunnen voeren. Het kabelmanagement is goed op orde, alles netjes weggewerkt! De computer kwam voor geïnstalleerd met de correcte drivers en er is tevens een USB bijgeleverd waarop software te vinden is voor eventueel herstel.

  Voor mij is het van belang dat ik een betrouwbaar product zou krijgen waarmee ik zonder gedoe ervan verzekerd zijn dat ik de aankomende jaren weer vooruit kan. Dat is bij Computer-Bestel.nl zeker geslaagd!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gamepc

  Zeer negatieve ervaringen met dit bedrijf. Computer besteld, binnen 24 uur geannuleerd telefonisch en schriftelijk per mail. Geen reactie. Na dagen bellen eindelijk contact. Mijn verhaal gedaan. Werd doodleuk gezegd dat een afbestelling niet telefonisch en per mail kan maar alleen via speciaal formulier op website. Dit was mij bij de afbestelling per telefoon niet gezegd. Uiteindelijk 120 euro emballage en bestellingskosten moeten betalen! Administratief is het bij dit bedrijf volgens mij een puinhoop. Kreeg 3 weken erna weer een bevestiging dat ik opnieuw een computer had besteld wat niet zo was. Deze zou wederom van mijn creditcard worden afgeschreven. Direct creditcard geblokkeerd bij de bank en een geschil opgestart via de creditcard maatschappij. Mijn advies is doe geen zaken met dit bedrijf! De eigenaar van dit bedrijf beweert dat al zou ik het geschil winnen hij toch incassokosten ect in rekening gaat brengen. Hoe arrogant kun je zijn!

  hs=484dfac5e506ca89aac9e6c9f81d24fa<div style="display:none;">


Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Logo Trendhopper
Trendhopper

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met de online winkel van Trendhopper. Jouw ervaring kan er namelijk aan bijdragen dat anderen makkelijker ...

Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een pluspunt hierbij is dat met het kopen van de game-pc onlinemen niet eens uit huis hoeft. Bent u op zoek naar Game specialist waar men terecht kan voor alles op het gebied van gamen? Ook voor de eventuele reparatie en aanpassingen aan uw Game PC? Misschien een leverancier die u op afstand van dienst kan zijn? Zoek niet langer! Hier op de pagina van ReviewsBird.nl. vindt u alle beoordelingen voor leveranciers van Gamespelen. Ook de ervaringen met Computer-Bestel.nl! Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie over Computer-Bestel.nl achter op onze site!

Over Computer-Bestel.nl
De eigenaar van Computer-Bestel.nl, Johan, startte in het jaar 2013 met het bouwen van op maat gesneden Game Computers. Anno 2021 is Computer-Bestel.nl één van de grootste Game Computer leveranciers van Nederland. Op de webshop worden Kant-en-klare Game PC's, Game Configuratoren en Game accessoires aangeboden. Ook worden gameliefhebbers in staat gesteld hun eigen Game PC samen te stellen. Naast de verkoop van Game PC kunnen zowel hardware als software fouten zo veel mogelijk op afstand worden verholpen via teamviewer. Bij het oplossen van fouten in de systemen kunnen eventuele instellingen worden aangepast of schadelijke of beschadigde software verwijderd en/of opnieuw geïnstalleerd. De showroom van Computer-Bestel.nl is gevestigd te Zoom 22G 9231DX Surhuisterveen.

Producten en diensten van Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl adverteert te zijn de Gaming specialist. Naast hun aanbieding en standaard assortiment kunnen zij alles leveren op het gebied van gaming. Klanten kunnen er ook terecht om hun huidige setup up te graden. Op hun webshop worden de klanten in staat gesteld om heel snel hun eigen Game PC samen te stellen met de geselecteerde onderdelen en configuraties. Aan Game Accessoires zijn er toetsenborden, muizen, headsets allemaal geoptimaliseerd voor de gamespelen. Enkele items op de webshop zijn Game Computers, Game Configuraties, Intel 2020 en Game PC Intel 2021. De zakelijke workstations voor zakelijke Desktop PC, Workstation AMD 2.0 en Workstation AMD 3.0, Fight- en Arcadesticks, Game Headsets, Game Monitoren, Software en Games, Game Stoelen.

Complimenten, klachten en tips voor Computer-Bestel.nl        
Al de kant-en-klare Game PC's worden direct uit voorraad leverbaar. Vóór 15:00 u. besteld, betekent de volgende dag al gamen! Wanneer u zelf een Game PC samenstelt wordt deze binnen 2-3 dagen geleverd. Al de systemen worden 48 uur getest om de functionaliteit van de computer te garanderen. Computer-Bestel.nl zegt garant te staan voor alle Game Computers die bij hun worden gekocht. Klanten krijgen 3 of 4 jaar hardware garantie. Het systeem wordt dan binnen 7 werkdagen, 100% kosteloos gerepareerd of vervangen. Voor klachten kan men bellen op het nummer 0512-751264 of e-mailen naar info@computer-bestel.nl.

Computer-Bestel.nl zegt de best geprijsde Game PC-winkel van de Benelux te zijn. Bent u het als klant men hen eens? Wat vindt u van het assortiment van Computer-Bestel.nl? Hebt u alles wat Gaming betreft kunnen betrekken bij hen? Hoe vindt u de dienstverlening? Laat het ons weten op onze website.

Als u nog niet bekend bent met Computer-Bestel.nl, haar dienstverlening en producten? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan.