Comfyballs

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Comfyballs

Comfyballs is een merk dat zich specialiseert in onderkleding, voornamelijk ondergoed dus. Oorspronkelijk deden zij dit alleen voor mannen, maar sinds een paar jaar heeft het bedrijf ook een vrouwen collectie met onderkleding. Alles bij het bedrijf is premium en handgemaakt. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Comfyballs van andere mensen lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het merk achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Comfyballs

Comfyballs is een Noors onderkleding merk dat oorspronkelijk uit de Stad Oslo komt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert in Europa exclusieve handgemaakte premium onderkleding. Het bedrijf werd opgericht door de Noor Anders Selvig, hij zag een probleem en zocht een oplossing. Hij vond namelijk dat het meeste mannen ondergoed maar een beperkte functionaliteit had, vooral ondergoed dat de geslachtsdelen van mannen op hun plaats houdt, met name tijdens beweging, was niet beschikbaar. Anders Selvig ontwierp een nieuw soort boxershort: Comfyballs boxers met Packagefront. De lancering van dit eerste model was in Noorwegen een groot succes.

Producten en diensten van Comfyballs

Maar hoe onderscheidt Comfyballs zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Het unieke Packagefront (pouch) van iedere Comfyballs Boxer is speciaal ontworpen om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Het geeft u het gevoel alsof een onzichtbare hand uw geslachtsdelen ondersteunt. Daarnaast geeft innovatief gebruik van elastische stof u een ongekend draagcomfort. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zo is er een speciale stof voor een Comfyballs sport versie ontwikkeld, Performance. Daarnaast is er ook een extra zachte en luxe versie "Wood" geïntroduceerd. Voor elke activiteit en gebruik is er wel een Comfyballs onderkleding.

Door het grote succes van Comfyballs en de daarbij komende aanhoudende vraag naar dames ondergoed heeft Comfyballs in 2019 onder de naam "Comfy" ook comfortabel dames onderkleding geïntroduceerd. Zo zijn er voor vrouwen ook de "Wood" en de "Performance" collectie beschikbaar. U kunt dus voor totaal comfortabel gaan als vrouw, maar u kunt ook bij het bedrijf terecht voor bijvoorbeeld sport bh's. In totaal zijn er al meer dan een miljoen stukken onderkleding van het merk verkocht. Als u meerdere items bestelt krijgt u vaak ook nog eens extra korting.

Aanbevelingen, klachten en tips over Comfyballs

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Comfyballs? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Comfyballs.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Comfyballs.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Comfyballs.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Comfyballs.nl dan nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review