chromeburner reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

chromeburner

Motorrijden is voor veel mensen meer dan alleen een manier om jezelf te verplaatsen. Voor sommigen gaat het om de adrenaline rush, voor anderen is het een manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de rest van de wereld. Voor nog anderen is het een complete levensstijl.

Wat motorrijden voor jou ook is, de kans is groot dat jij producten nodig hebt voor je motor. Denk bijvoorbeeld eens aan motorkleding of een helm. Voor die producten kan je terecht bij Chromeburner Motorgear. Op deze pagina van ReviewsBird Nederland vind en lees jij alle in's en out's over Chromeburner Motorgear.

Over Chromeburner Motorgear

Het hoofdkantoor van Chromeburner Motorgear ligt in de Brabantse plaats Nieuwkuijk. Chromeburner Motorgear werd opgericht vanuit een hobby en is groot geworden door een passie voor motors, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Het liefst is het personeel dan ook de hele dag bezig met wat hun passie te maken heeft: motorrijden. Daarom is het bedrijf ook verschillende samenwerkingen aangegaan, met onder meer motorclubs, rijscholen, evenementen, merkambassadeurs en andere bedrijven. Het bedrijf vermeld op hun website hun missie: om elke klant van de best mogelijke uitrusting te voorzien, zodat ze met een fijn maar vooral veilig gevoel kunnen motorrijden.

Producten en diensten van Chromeburner Motorgear

Op de website van Chromeburner Motorgear kan je terecht voor je nieuwe helm, jas, broek, racepak, laarzen, handschoenen of je kan de selectie motoraccessoires bekijken. Zo krijg je vanzelf zin om op je motor te stappen en te gaan rijden. Maar naast dat Chromeburner Motorgear een online shop heeft, kan je ook fysiek terecht. Het bedrijf heeft namelijk een combinatie van een modern ingerichte showroom van zo'n 650 m2 en een magazijn van zo'n 2400m2 op dezelfde locatie. Daarnaast werkt het bedrijf, in tegenstelling tot veel andere partijen, enkel en alleen met een eigen voorraad. Dit betekent dat alle producten die volgens de website op voorraad zijn, ook daadwerkelijk bij Chromeburner Motorgear Nieuwkuijk liggen. Zo zijn ze dus ook in de showroom te passen en aan te schaffen.

Chromeburner Motorgear Kortingscodes

Natuurlijk is het voor je tot aankoop overgaat belangrijk om te weten of je nog ergens op kunt besparen. De acties en kortingen van Chromeburner Motorgear variëren per maand. Alle actieve kortingscodes van het bedrijf kun je vinden op de speciale kortingscode pagina op de website van Chromeburner Motorgear. De kortingscodes van het bedrijf zijn doorgaans maar voor een beperkte tijd gelding. Deze tijdsperiode kan verschillen. Het is helaas niet mogelijk om meer dan één kortingscode tegelijk te gebruiken.

Aanbevelingen, klachten en tips over Chromeburner Motorgear

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw Chromeburner Motorgear reviews en/of beoordelingen achter op deze pagina. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan links zullen laten liggen.

Wil je kast met motorspullen uitbreiden? Bezoek onze pagina met FC Moto reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Het is essentieel om bij het kopen van kleding en spullen voor je motor op de kwaliteit van de leverancier te letten. Door online recencies te lezen met daarin de beoordelingen, ervaringen en klachten van eerdere klanten, bereid je je goed voor op het kiezen van de juiste winkel voor het kopen van jouw motorspullen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tyler Winklaar 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een motorjas gekocht bij Chromeburner en kan met plezier zeggen dat het tot nu toe een geweldige ervaring is geweest. Hun online winkel was gemakkelijk te navigeren en het bes...

Alle reviews ( 1 )

Educatieve evaluatie van 'Chromeburner'

Ik heb onlangs een motorjas gekocht bij Chromeburner en kan met plezier zeggen dat het tot nu toe een geweldige ervaring is geweest. Hun online winkel was gemakkelijk te navigeren en het bestellen van mijn jas ging snel en probleemloos. Ik had zelfs de mogelijkheid om dezelfde dag nog verzending te krijgen, waardoor ik niet lang hoefde te wachten op mijn aankoop. Wat me vooral opviel was hun uitstekende klantenservice. Ik had wat vragen over de verschillende maten van de jassen die ze hadden en belde hun klantenservicenummer, waarop ik snel werd geholpen door een vriendelijke medewerker die al mijn vragen beantwoordde. Als kers op de taart garandeert Chromeburner ook nog eens dat zij de laagste prijs hebben voor hun producten, dus ik weet dat ik echt waar voor mijn geld heb gekregen met deze aankoop. Al met al ben ik heel blij met mijn nieuwe motorjas en deze hele ervaring heeft mij alleen maar meer vertrouwen gegeven in Chromeburner als online motorkledingwinkel.

T
Tyler Winklaar 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!