Charlie Temple

Alle reviews

Charlie Temple

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Charlie Temple

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bril of zonnebril, hoef je allang niet meer naar de opticen in de winkelstraat. Er zijn tegenwoordig ook online brillenverkopers te vinden die je kunnen bedienen in je zoektocht. Zo is er ook Charlie Temple.

Maar wie is Charlie Temple? Hoe zit het met de kwaliteit van Charlie Temple brillen? Om erachter te komen welke beoordelingen Charlie Temple van haar klanten krijgt, ben je bij ReviewsBird aan het juiste adres!

Over Charlie Temple
Charlie Temple is een Nederlandse online brillenwinkel uit Rotterdam. De webshop is in 2016 opgericht door Leon Planken en zijn vrouw. Hij vernoemde het bedrijf naar zijn zoon, Charlie, die een bril nodig had. Toen Leon erachter kwam dat de bril van zijn zoon duurder was dan een iPad en er ook nog meer dan twee weken op moest wachten, besloot hij zelf een brillenwinkel te starten. De monturen van Charlie Temple ‘in-house’ ontworpen in Rotterdam en komen niet van brillenmerken. De glazen worden geslepen in het glasatelier van Charlie Temple, in Rotterdam.

Charlie Temple is sinds 2019 in overgenomen door GrandVision, een wereldwijd actieve optiekketen, in Nederland ook bekend van Pearle en EyeWish opticiens. Sinds 2020 is Charlie Temple ook actief in België, Duitsland en Oostenrijk.  

Producten en diensten van Charlie Temple
Wanneer je de website van Charlie Temple bezoekt, kun je direct op zoek naar een bril die bij jou past. Het aanbod verschilt, zo heeft Charlie Temple zonnebrillen, ‘gewone’ brillen, of leesbrillen. Alle brillen kunnen op sterkte geslepen worden. Naast brillen verkoopt Charlie Temple accessoires zoals brillendoekjes of brillenkokers.

Je zoektocht wordt vergemakkelijkt door middel van de categorieën waar je naar kunt zoeken. Indien je bijvoorbeeld al weet dat je een ronde bril wilt, kun je alleen alle ronde brillen tonen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het gebruikte materiaal.  

Wanneer je het moeilijk vindt om online een keuze te maken, kun je bij Charlie Temple 4 monturen thuis uitproberen. Een pakket van deze pasbrillen kost €4,95. Bij het paspakket ontvang je direct ook een Charlie Temple kortingscode ter waarde van €4,95, zodat het uitproberen van de monturen gratis is wanneer je uiteindelijk een aankoop doet. Wanneer je alle monturen hebt gepast, kun je de pasbrillen gratis naar Charlie Temple retour sturen met het meegestuurde retourformulier

Kun je bij Charlie Temple oogmetingen doen?
Indien je een bril op sterkte nodig hebt, is het belangrijk om ook de juiste sterkte te hebben. Hierom moet je een oogmeting laten doen. Charlie Temple kan dit uiteraard niet op afstand en raadt aan om naar een opticien in de winkelstraat te gaan. Soms kun je er een gratisoogmeting laten doen zonder dat je verplicht bent een bril te kopen. Op andere plekken kost een losse oogmeting gemiddeld tussen de €30 en €40.

Klachten, complimenten of tips voor Charlie Temple
Heb jij al een bril van Charlie Temple op je neus? Dan horen we graag alle details van jouw ervaringen met dit product. Zit de bril lekker? Is de sterkte in orde? Staan de glazen op de juiste afstand van je ogen? Alle details zijn welkom, want met jouw review help je anderen in het maken van een goede en geïnformeerde keuze in hun zoektocht naar de beste brillen. Bedankt voor de moeite!