Campusshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Campusshop

Heb je als student of voormalig student wel eens een laptop aangeschaft bij CampusShop dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Jouw ervaring kan andere mensen helpen bij het maken van een keuze voor de juiste winkel voor de aanschaf van een laptop. Deel jouw ervaring en help een ander

CampusShop is een online winkel die laptops aanbied aan studenten. Ze werken samen met ruim 200 onderwijsinstellingen in Nederland en België om de beste laptops te selecteren.

We horen graag wat jouw ervaring is en of je anderen aanraad om ook een laptop aan te schaffen bij deze webshop. Door ervaringen te delen kun je de keuze voor anderen makkelijker maken.

Over CampusShop
CampusShop is onderdeel van het bedrijf Paradigit in Eindhoven. Deze online winkel richt zich al 20 jaar specifiek op het verkopen van laptops aan studenten. Om ervoor te zorgen dat je als student de perfecte laptop krijgt die voldoet aan de eisen van je universiteit, HBO, MBO of middelbare school werken ze samen met meer dan 200 onderwijsinstellingen in heel Nederland en België.

Je kunt alleen een laptop kopen bij CampusShop als je student, docent of toekomstig docent bent. Op alle laptops zit studentenkorting die direct verrekend wordt. Jaarlijks kijken ze met de scholen waarmee ze samenwerken naar de modellen laptops die geschikt zijn en voldoen aan de systeemeisen.

Bij CampusShop begrijpen ze dat je als student je laptop altijd nog hebt. Daarom krijg je bij aankoop van een laptop niet alleen de fabrieksgarantie, maar ook de ‘Snelle Studenten Service’. Deze service is gratis voor iedereen die een Windows-laptop of Chromebook aanschaft bij CampusShop. Na aanschaf heb je 2 jaar recht op deze service. Voordelen hiervan zijn dat de laptop bij een defect de volgende dag bij je thuis wordt opgehaald en binnen 5 dagen weer gerepareerd is. Duurt reparatie langer dan krijg je een leenlaptop. Mocht je niet zonder je laptop kunnen dan kun je de ‘Premium Studenten Service’ of ‘Pro Studenten Service’ afsluiten.

Producten en diensten van CampusShop
Bij deze webwinkel kunnen studenten, docenten en toekomstig studenten een laptop, tablet, rekenmachine of Macbook kiezen en kopen. Je kunt deze producten eenvoudig bestellen op de website. Je kunt ofwel zoeken onder categorie, of direct naar de laptops gaan die jouw school of studie heeft goedgekeurd.

Ook voor accessoires kun je terecht bij CampusShop. Heb je voor je studie een tekentablet nodig, Microsoft Office, Antivirus of meer geheugen dan kun je die hier aanschaffen.

Bij elke laptop staan duidelijk alle specificaties vermeld inclusief de plus een minpunt van de laptop. Mocht je meer laptops willen vergelijken dan kun je kiezen voor de alternatieven voor deze laptop. Als je de laptop besteld is de verzending gratis en heb je de laptop al binnen een paar dagen in huis.

Ervaringen, klachten en tips over CampusShop
We zijn benieuwd naar jouw ervaring en mening over de service en kwaliteit van CampusShop. Laat ons of je tevreden bent en of je anderen aanraad om hier een laptop te kopen voor hun studie. Jouw ervaring kan anderen helpen om die belangrijke keuze te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
Collin Jans 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs bij CampusShop geweest om een laptop te kopen en wat een geweldige ervaring was dat! Als student was ik blij verrast door de flinke kortingen die zij bieden. Bovendien werd mi...

Alle reviews ( 1 )

Studeren met korting: Mijn ervaring met CampusShop

Ik ben onlangs bij CampusShop geweest om een laptop te kopen en wat een geweldige ervaring was dat! Als student was ik blij verrast door de flinke kortingen die zij bieden. Bovendien werd mijn laptop de volgende dag al geleverd, wat me enorm geholpen heeft. Het assortiment aan laptops is uitgebreid en er zijn veel verschillende merken en modellen beschikbaar. De medewerkers waren erg behulpzaam in het adviseren van welke optie het beste bij mijn wensen pastte. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en stonden altijd klaar om te helpen. Ik had niet verwacht zo'n goede service te ontvangen, vooral omdat ik online bestelde. Maar ze hielden me op de hoogte van elke stap in het verzendproces en leverden binnen 24 uur zoals beloofd. Als student raad ik CampusShop zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe laptop of computer accessoires met aantrekkelijke kortingen en snelle levering!

C
Collin Jans 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!