buymi reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Buymi

Ben je net verhuisd en nog op zoek naar nieuwe elektronica voor in jouw nieuwe woning? Of is je keuken of woonkamer wel toe aan wat elektronische vernieuwing? Dan is het maar de vraag waar je die elektronica kunt vinden. Een bedrijf wat je daarmee wellicht verder opweg kan helpen is Buymi.

Voordat je elektronica bij Buymi gaat aanschaffen wil je wel een aantal dingen over het bedrijf weten. Denk bijvoorbeeld aan: hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat voor elektronica kan ik allemaal in het assortiment van Buymi vinden? Waar kan ik terecht als ik vragen heb? Hoe zit het met de prijs? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Gaat online bestellen bij Buymi eigenlijk wel eenvoudig en is het betrouwbaar? Kan de onderneming mij helpen bij het installeren van de elektronica? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze reviewsite, Buymi beoordelingen en review lezen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal doen.

Wat is Buymi

Buymi is een bedrijf waar alles om televisies, audi apparatuur en andere accessoires draait, zoals het bedrijf zelf stelt. Door continue verandering aan allerlei elektronica kan al die innovatie wel eens leiden tot een overweldigend gevoel, daarom geloven ze er bij Buymi in dat het belangrijk is hun klanten een goede uitleg te geven over deze technologische ontwikkelingen. Bij het maken van je keuzen staat Buymi voor je klaar. Het bedrijf stelt dat ze je voorzien van alle relevante informatie, zodat je zelf de beste keuze kunt maken. Buymi is gevestigd in Uden.

Producten en diensten Buymi

Wil je het assortiment aan elektronica bij Buymi bekijken? Dan kan je daarvoor hun website bezoeken. Als je aankomt op de site wordt je gelijk begroet door de nieuwste deal. Als je naar beneden scrollt kan je een aantal items vinden in de uitgelichte categorie. Verder kan je op de homepagina enkele aanbiedingen vinden. Zoek je liever doelgerichter? Dan kan je bovenaan uit verschillende categorieën kiezen, zoals: Home, TV & Audio, Keuken en Huishoudelijk. Die categorieën zijn allen weer opgesplitst in kleinere sub-categorieën. Als je op een product klikt, kan je daarvan een toepasselijke omschrijving met specificaties, foto’s en prijs bekijken.

Ben je klaar om te bestellen? Dan heb je verschillende mogelijkheden bij het betalen, waaronder: iDEAL, Bancontact, Mastercard, Visa, In3 en Bankoverschrijving. Er zit 2 jaar garantie op de producten en je kunt gratis verzekerd worden. Na het in ontvangst nemen van jouw bestelling heb je 14 dagen recht op retourneren.

Contact

Wil je apparatuur aanschaffen bij Buymi, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 0413 - 74 70 82. Deel je liever jouw bericht via de mail? Dan gaat dat naar het adres: info@buymi.nl. Als je geïnteresseerd bent in zelf meer onderzoek te doen naar Buymi kan je daarvoor KvK nr. 73050784 en BTW nr. NL859334338B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Buymi

Heb je al eens eerder elektronica of andere producten bij Buymi gekocht? Of een compleet andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat gegaan is! Deel je mening over Buymi met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers om te bepalen of Buymi aan hun verwachtingen zal voldoen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review