BK Footwear

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BK Footwear

Iedereen draagt schoenen maar gelukkig draagt niet iedereen dezelfde schoenen. Er is keuze genoeg en sinds de opkomst van de online schoenenwinkel heb je alleen nog maar meer keuze gekregen. Dat maakt het een stuk minder makkelijk en daarom kun je wel wat hulp gebruiken. Kom te weten wat online schoenenwinkels te bieden hebben door eerst hun reviews op onze website te lezen. Op die manier weet je of een webwinkel zoals BK Footwear betrouwbaar is of niet. Klanten delen onder meer hun ervaringen en klachten over schoenen die zij bij deze en andere webwinkels gekocht hebben. Zo hoef je niet lang te zoeken naar antwoorden op vragen over de kwaliteit en service die je ergens verwacht. Door de reacties van klanten te vergelijken krijg je een duidelijk overzicht over welke online shops betrouwbaar zijn en welke juist niet.

Over BK Footwear

BK Footwear

is in de tachtiger jaren opgericht met invloeden uit de surf, hip-hop en skatewereld als tegenhanger van de schoenenmerken die destijds populair waren. Het Nederlandse hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Waalwijk en is tijdens kantooruren schriftelijk en telefonisch bereikbaar voor informatie. Een aantal voor de hand liggende vragen worden al voor je beantwoord in de rubriek met veelgestelde vragen. Je ziet daar onder andere dat je bij BK Footwear kunt betalen met PayPal, iDEAL en creditcard. Eens in de zoveel tijd kun je gebruik maken van een BK Footwear kortingscode of aanbieding uit de nieuwsbrief. De producten die je bij deze online schoenenwinkel bestelt worden binnen 1 werkdag verzonden.

De producten en diensten van BK Footwear

Deze online shop verkoopt verschillende modellen damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen in de meest voorkomende maten. Je vindt hier onder andere hoge en lage sneakers, wandelschoenen en laarzen uit diverse collecties met namen zoals Kaya, Rocco, Galaxy en Hazel. Deze online schoenenwinkel bezorgt alle bestellingen binnen Nederland en België gratis en ze worden nog dezelfde dag verzonden als je voor 15.00 uur bestelt. Heb je per ongeluk beschadigde of verkeerd bestelde artikelen ontvangen van BK Footwear? Geen probleem, meldt dit even binnen 48 uur en het bedrijf zal er alles aan doen om je klacht tot een goed einde te brengen. Of en in hoeverre dat zo is lees je in de BK Footwear reviews die andere klanten op onze website hebben achter gelaten.

Reviews en klachten over BK Footwear

Hoe goed gaat BK Footwear dus echt met klachten over producten om? Komt de kwaliteit van de verkochte schoenen overeen met de verwachtingen die deze online schoenenwinkel heeft gecreëerd? Is BK Footwear betrouwbaar? Hoe kun je producten naar BK Footwear retour sturen? Het zijn zomaar enkele vragen die nieuwe klanten graag door andere klanten eerlijk beantwoord krijgen. Schrijf daarom een BK Footwear review en plaats die op onze website. Zo kunnen we samen laten zien wat potentiële klanten echt te wachten staat bij deze webwinkel zodat zij niet onnodig negatief verrast zullen worden. Jouw beoordeling is voor hen enorm belangrijk en wordt bij voorbaat al gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!