Beauty Bay

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Beauty Bay

Lekker tijd voor jezelf nemen met de schoonheidsproducten van Beauty Bay, Op het internet vind je een ruime keuze aan producten als je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen, Of, als je een fijn cadeautje zoekt voor anderen. Bekijk ook eens de producten die opgenomen zijn in onze website. We behandelen zowel Nederlandse als Belgische ondernemers die een webwinkel of webshop hebben. Hier vind je informatie over het bedrijf, de mensen achter het bedrijf, de service en de goederen. En natuurlijk vragen wij u om aan onze website Reviewwsbird.nl mee te werken. Want wat is een beoordelingswebsite zonder beoordelingen? Laat daarom ook uw persoonlijke mening tellen en laat een review bij ons achter over de producten die u heeft gekocht en de service van de webshop waarbij u deze heeft aangeschaft. Uw ervaring is belangrijk!

Over Beauty Bay
De mantra van de online shop BEAUTYBAY is om hun schoonheidsobsessies met de wereld te delen. Het bedrijf is in 2014 opgericht door twee levensgenieters die geen opleiding hebben gevolgd maar druk waren met het uiterlijk en uiterlijke verzorging. Ze begonnen met het verkopen van hun eigen geur en ontdekten al snel een heel universum van schoonheid dat wachtte om te worden ontketend. Beautybaycom levert spullen door heel Europa, maar is met name groot in de UK en in België. Ook in Nederland vinden de producten van Beauty Bay steeds meer aftrek.

Producten en diensten van Beauty Bay
Beauty Bay biedt producten voor zowel mannen en vrouwen. De schoonheidsproducten zijn op de gelikte website van deze online shop in verzorgingsproducten. Op de site staan meer dan 12.000 producten, en ze hebben elke week nieuwe lanceringen zoals het populaire Florance by Mills, die je in de rubriek News en Trending terug kan vinden. In de Beauty Bay Sale kun je allerlei luxe verzorgings artikelen voor huid en haar die met een mooie korting worden aangeboden. Op de website kan gezorgd worden op merk, waarbij ze bijvoorbeeld de producten van exclusieve makeup merken zoals Bliss, Bumble en Bumble, Clinique, Derma doctor, Isle of Paradis, en nog veel meer hebben.
Er is ook een groot assortiment aan Vegan verzorgings producten, zoals de skincare van Beauty Bay, Freck Beauty en Bleach London. Deze veganistische schoonheidsproducten zijn gemaakt zonder dierlijke producten. Er is ook een grote keuze uit zogenaamde sustainable verzorgings-producten, waarbij bij de productie zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu, zoals Upcycle Beauty, Planet Revolution en So Eco.
In het assortiment zijn ook zonnebrand en sun en tan producten, makeup voor alle huidskleuren en huid tinten, hair care voor droog en beschadigd haar en voor veel volume, en natuurlijk de nodige accessoiries en andere wellness producten.

Complimenten, klachten en tips over Beauty Bay
Heeft u wel eens schoonheids en verzorgingsproducten via deze online shop besteld? Wij zijn heel benieuwd wat uw persoonlijke mening is van deze online webshop. Bent u tevreden over de producten die ze onder de naam Beauty Bay produceren, of gebruikt u alleen de verzorgingsproducten van de bekende merken? Laat uw reactie achter!

Ben je op zoek naar andere winkels die producten kopen voor huidverzorging? Neem een kijkje naar de HBB24 reviews om er achter te komen wat men vindt van hun producten en service. Het is bij het aankopen van huidverzorging producten essentieel dat je de juiste producten koopt om zo de mogelijke negatieve effecten te voorkomen. Het lezen van andermans ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten kan jou helpen om de juiste bedrijven te vinden die huidverzorgingsproducten verkopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review