Beauty Bay

Alle reviews

Beauty Bay

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Beauty Bay

Lekker tijd voor jezelf nemen met de schoonheidsproducten van Beauty Bay, Op het internet vind je een ruime keuze aan producten als je jezelf eens lekker in de watten wilt leggen, Of, als je een fijn cadeautje zoekt voor anderen. Bekijk ook eens de producten die opgenomen zijn in onze website. We behandelen zowel Nederlandse als Belgische ondernemers die een webwinkel of webshop hebben. Hier vind je informatie over het bedrijf, de mensen achter het bedrijf, de service en de goederen. En  natuurlijk vragen wij u om aan onze website Reviewwsbird.nl mee te werken. Want wat is een beoordelingswebsite zonder beoordelingen? Laat daarom ook uw persoonlijke mening tellen en laat een review bij ons achter over de producten die u heeft gekocht en de service van de webshop waarbij u deze heeft aangeschaft. Uw ervaring is belangrijk!

Over Beauty Bay
De mantra van de online shop BEAUTYBAY is om hun schoonheidsobsessies met de wereld te delen. Het  bedrijf is in 2014 opgericht door twee levensgenieters die geen opleiding hebben gevolgd maar druk waren met het uiterlijk en uiterlijke verzorging. Ze begonnen met het verkopen van hun eigen geur en ontdekten al snel een heel universum van schoonheid dat wachtte om te worden ontketend. Beautybaycom levert spullen door heel Europa, maar is met name groot in de UK en in België. Ook in Nederland vinden de producten van Beauty Bay steeds meer aftrek. 

Producten en diensten van Beauty Bay
Beauty Bay biedt producten voor zowel mannen en vrouwen. De schoonheidsproducten zijn op de gelikte website van deze online shop in verzorgingsproducten. Op de site staan meer dan 12.000 producten, en ze hebben elke week nieuwe lanceringen zoals het populaire Florance by Mills, die je in de rubriek News en Trending terug kan vinden. In de Beauty Bay Sale kun je allerlei luxe verzorgings artikelen voor huid en haar die met een mooie korting worden aangeboden.  Op de website kan gezorgd worden op merk, waarbij ze bijvoorbeeld de producten van exclusieve makeup merken zoals Bliss, Bumble en Bumble, Clinique, Derma doctor, Isle of Paradis, en nog veel meer hebben.
Er is ook een groot assortiment aan Vegan verzorgings producten, zoals de skincare van Beauty Bay, Freck Beauty en Bleach London. Deze veganistische schoonheidsproducten zijn gemaakt zonder dierlijke producten. Er is ook een grote keuze uit zogenaamde sustainable verzorgings-producten, waarbij bij de productie zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu, zoals Upcycle Beauty, Planet Revolution en So Eco.
In het assortiment zijn ook zonnebrand en sun en tan producten, makeup voor alle huidskleuren en huid tinten, hair care voor droog en beschadigd haar en voor veel volume, en natuurlijk de nodige accessoiries en andere wellness producten. 

Complimenten, klachten en tips over Beauty Bay
Heeft u wel eens schoonheids en verzorgingsproducten via deze online shop besteld? Wij zijn heel benieuwd wat uw persoonlijke mening is van deze online webshop. Bent u tevreden over de producten die ze onder de naam Beauty Bay produceren, of gebruikt u alleen de verzorgingsproducten van de bekende merken? Laat uw reactie achter!