Badkamerwinkel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Badkamerwinkel

We staan er niet bij stil hoe belangrijk de rol is die een badkamer in ons leven speelt. Het is niet enkel de plaats waar je je dag begint en eindigt, maar een gemiddeld persoon brengt zo ongeveer anderhalf jaar van zijn leven in de badkamer door. Je dag beginnen met een verkwikkende douche en eindigen met een ontspannend bad zijn uitstekende gewoonten om opgewekt van start te gaan en ontspannend in slaap te vallen … Je dagelijkse levenskwaliteit wordt verbeterd door te genieten van dagelijkse verwennerijtjes, zoals het uittrekken van vijf extra minuutjes voor een grondige huidverzorging of een kalmerend voetbad. Voor velen is de badkamer een waar “heiligdom" geworden waar zowel lichaam als geest tot rust komt. Een moment voor jezelf, afgesloten van de buitenwereld en alleen met je eigen gedachten.

Het is heerlijk om in een warm, intens geurend oliebad na te denken over de beproevingen van de dag en plannen te maken voor de toekomst. Maar een badkamer moet natuurlijk ook functioneel zijn en liefst gemakkelijk te onderhouden. De laatste jaren werd er veel aandacht besteed aan praktische en innovatieve designs en uitrustingen en groeide de badkamer uit tot een heus pronkstuk in vele huishoudens.

Over Badkamerwinkel

Bij Badkamerwinkel kan je zowel online als in persoon terecht voor de aankoop van alles wat maar met badkamers te maken heeft. Badkamerwinkel heeft vijf fysieke vestigingen doorheen Nederland. Je kan er diverse showmodellen bezichtigen en advies inwinnen van experts. Het is niet mogelijk om je producten direct mee naar huis te nemen omdat Badkamerwinkel enkel werkt met een digitale voorraad (ze hebben meer dan 80.000 items in stock). Je kan in de winkel inspiratie opdoen en onmiddellijk bestellen via schermen. Je product wordt dan meestal de volgende dag al thuisgeleverd.

Wat biedt Badkamerwinkel?

Badkamerwinkel biedt een ruime keuze aan badkamermeubelen en benodigdheden. Denk onder meer aan douches, wastafels, toiletbrillen, keukenkranen, badkamermeubelen, ligbaden, wastafels, hangende toiletten, wastafelkranen en badkamertegels. De winkel verdeelt bekende merken zoals Grohe, Geesa, Villeroy & Bosch, Sub, Selskin, Vasko en Hansgrohe. Je kan ofwel je bestelling laten thuisbezorgen ofwel zelf ophalen in één van de winkels. De garantie loopt naargelang de fabrieksgarantie 1-10 jaar en alle producten zijn nieuwe A-merken. Via een retourformulier kan je van je aankoop afzien tot 30 dagen na bestelling. Bij Badkamerwinkel kan je betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro. Het is eveneens een optie om te betalen via bouwdepot en je aankoop te laten financieren.

Complimenten, klachten en tips voor Badkamerwinkel

Kocht jij een badkamer bij keukenplaats en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Werd de levertermijn gerespecteerd en kwamen de meubels onbeschadigd toe? Is je badkamer handig in gebruik en van goede kwaliteit. Heb je gebruikgemaakt van het 30-dagen retourbeleid en werd je product zonder problemen teruggenomen? Ging jij al ter plaatse in één van de winkels en waren de medewerkers vriendelijk en professioneel? Wat vond je van hun showroom modellen en hun advies – werd je erdoor geïnspireerd - Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review