Babassu

Alle reviews

Babassu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Babassu

Babassu is een combinatie van een city-spa met een niche parfumerie in diverse Nederlandse steden (Leiden, Amsterdam, Den Haag en Wassenaar), een uniek concept dus. Of u nu uw benen wilt laten waxen, een peeling voor uw gezicht wil of zelfs een professionele pedicure, dan bent u bij Babassu aan het juiste adres. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Babassu lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u daarnaast op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Babassu
Babassu werd in het jaar 1998 opgericht door Heidi Olijerhoek als city-spa. In 2007 verhuisde de spa naar de huidige locatie aan de Nieuwe Rijn 60 in Leiden om te starten met een nieuw en uniek concept: de combinatie van een city-spa met een niche parfumerie. Het bedrijf liep zo goed dat zij in 2011 een tweede vestiging konden openen aan de Cornelis Schuytstraat in de Nederlandse hoofdstad Amsterdamm. Begin 2014 kwam hier nog een vestiging bij in Wassenaar en eind 2017 kwam er nog een vestiging bij in Den Haag. 

Producten en Diensten van Babassu
Maar hoe onderscheidt Babassu zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst zijn zij niet alleen een fysieke salon waar ze behandelingen uitvoeren maar zijn zij ook een niche parfumerie. Zij verkopen dus ook producten, in de fysieke winkels maar ook online. Dit concept was toen het bedrijf begon vrij uniek en nieuw, inmiddels werkt hun bedrijfsformule erg goed te zien aan het aantal vestigingen dat zij extra hebben kunnen openen in maar een aantal jaar tijd. 

In de (fysieke) salons van Babassu wordt met hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen en producten gewerkt aan huidverbetering maar ook aan ontspanning. Het bedrijf wil zich niet alleen onderscheiden door bijzondere producten van exclusieve merken (zoals bijvoorbeeld Molton Brown en Oribe), maar zij willen zich ook onderscheiden door de persoonlijke en professionele benadering die zij op maat aanbieden. Naast diverse behandelingen zoals peelings, waxen, epileren etc. bieden zij ook speciale behandelingen aan. Speciale behandelingen zijn bijvoorbeeld bruidsmake-up voor als u gaat trouwen of het permanent aanbrengen van make up zoals bijvoorbeeld permanente eyeliner (onder en boven of een combinatie van beide) en permanente wenkbrauwen (schaduwtechniek of combinatie). 

Aanbevelingen, klachten en tips over Babassu
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Babassu? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over het bedrijf op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Babassu vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten zodat iedereen altijd weet waar hij of zij aan toe is. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Babassu of laat uw eigen ervaring over het bedrijf door middel van een review over Babassu nu achter.