AVH Tuinmeubelen reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

AVH Tuinmeubelen

Beschikken over de juiste tuinmeubelen, precies passend voor uw tuin maakt het verfraaien van de tuin tot een aangename klus. Van grills, barbecuesets, Tuinbanken, de bloempotten, de bloemen, tuingereedschap. Het volledig assortiment aan tuinmeubelen is online te vinden in diverse prijsklassen. Hierdoor zijn er in elke stijl tuinmeubelen te mixen voor de perfecte inrichting. Waar online de beste deals aan gehele tuinmeubelaanbod te betrekken, leest u hier op ReviewsBird.nl. Hier geven mensen hun beoordeling over een bedrijf en de dienstverlening in de reviews. Met een druk op de knop heeft u hier een overzicht aan reviews.

Over AVH-Outdoor Tuinmeubelen
AVH-Outdoor Tuinmeubelen valt onder Ackermans & van Haaren, een Belgische holding met hoofdzetel holding in Antwerpen een bijkantoor in Brussel. In het jaar 1974 werd Ackermans & van Haaren NV. opgericht. Echter gaat hun geschiedenis ver in de jaren 60, waar de oprichters Nicolaas van Haaren en Hendrik Willem Ackermans hun samenwerking aangingen en in 1964 hun eerste diversificatie hadden te weten de onshore en off-shore boringen (Forasol – Foramer). In 1974 vond de fusie van de baggeractiviteiten van Ackermans & van Haaren en CFE plaats. In 1876 vond de eerste samenwerking tussen Nicolaas van Haaren & Hendrik Willem Ackermans plaats. In 1997 werd geïnvesteerd in SIPEF, start van de tropische landbouw in samenwerking met de familie Bracht (start van Energy & Resources) en in 2019 vonden investeringen in verduurzaming van voedings- en landbouwsector plaats.

Producten en diensten van AVH-Outdoor Tuinmeubelen
De AVH-Collectie is het huismerk van AVH-Outdoor Tuinmeubelen. De meeste van de producten worden geïmporteerd vanuit het verre oosten. Met het assortiment aan items BBQ'S, beschermhoezen, loungesets, terrasverwarming, parasols, tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, bijzettafels, ligbedden en voetenbanken. De BBQ’S in de collectie zijn van het merk Boretti. De klant kan kiezen om te barbecueën op gas of op houtskool. Op de afdeling ligbedden kan de klant kiezen voor een lounge ligbed waar geen onderhoud voor nodig is of de ligbedden gemaakt van kunststof-vlechtwerk, die allen voorzien zijn van een lekker dik kussen. Ook voor de complete buitenkeuken kan men terecht bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen. De bestellingen en betalingen kunnen online, maar ook in hun showroom aan de Industriestraat 11 3281LB Numansdorp

Klantenservice, retourkosten en verzending
De levertijd van bij AVH-Outdoor is van 3 tot 5 werkdagen. Verzending is gratis en men betaalt geen retourkosten. Betalen kan met iDeal, Mastercard, Visa PayPal, SprayPay, IN3, Maestro, Giropay en bij de chauffeur die levert. De klantenservice is telefonisch op +31 (0)85 1300 078, via de live chat en per e-mail via klantenservice@avh-outdoor.nl bereikbaar. En wel van maandag tot zaterdag 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Op alle producten van AVH-Outdoor geldt de wettelijke garantie.

Complimenten, klachten en tips voor AVH-Outdoor

Voor klachten kan men contact opnemen via het contactformulier, waarbij binnen 14 dagen wordt gereageerd. Ook de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) evenals de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr staan u van dienst.

AVH-Outdoor zegt een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Wat vindt u het assortiment van AVH-Outdoor Tuinmeubelen en van zijn dienstverlening? Laat het ons weten op onze website.

Meer weten over de dienstverlening en de producten van AVH? Ga dan naar ons reviewplatform voor de reviews! U bent zelf ook erg welkom om de ervaringen van eerdere klanten aangaande dit bedrijf te lezen op onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jelte Smits 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs tuinmeubelen gekocht bij AVH Tuinmeubelen en mijn ervaring was fantastisch! Ten eerste viel het me op dat hun collectie echt uniek is. Ze hebben een grote variatie aan meubels...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige service & Kwalitatief sterke productencollectie

Ik heb onlangs tuinmeubelen gekocht bij AVH Tuinmeubelen en mijn ervaring was fantastisch! Ten eerste viel het me op dat hun collectie echt uniek is. Ze hebben een grote variatie aan meubels, van loungesets tot tuintafels en stoelen, die perfect passen bij verschillende stijlen en smaken. De website was ook heel handig om door te bladeren; alles was netjes gerangschikt op categorie, kleur en zelfs materiaal. Het bestellen verliep heel gemakkelijk en de gratis verzending maakte het nog beter. Toen ik mijn product ontving, merkte ik meteen dat de kwaliteit top was. De materialen waren duurzaam en stevig gebouwd zodat ze volgens mij minstens nog 10 jaar kunnen mee gaan. Wat hielp bij deze goede kwaliteitseis voor mij is ook dat elk product uitvoerig wordt beschreven in maten & eigenschappen voordat u uw bestelling doet. Bovendien hadden ze een geweldige showroom waar je alle tuinmeubelen kon bekijken alvorens je iets beslist hebt tekopen zoals we hadden sterk behoefte dit online te zien middels hun advertentie-info buiten-showroom wat ons eigenlijk heeft overtuigd! Over het algemeen had ik dus een geweldige ervaring bij AVH Tuinmeubelen! Ik zou hen ten zeerste aanbevelingen aan iedere klant die op zoek is naar hoogwaardige tuinmeubilair

J
Jelte Smits 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review