Apotheek en huid

Alle reviews

Apotheek en huid

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Mycosan
Mycosan

  Problemen met je voeten? Bij Mycosan verkopen ze van alles wat te maken heeft met voetproblemen. En nu hoef je daarvoor niet meer naar ...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Apotheek en huid

Een gezond lichaam is belangrijk, je moet je immers goed voelen. En het is tevens van groot belang dat je een frisse huid hebt, zo zal je minder snel oud worden. Bij Apotheek en huid kun je hiervoor allerlei producten aanschaffen via een webshop. Wil je zeker weten dat je deze producten en het bedrijf in kwestie kan vertrouwen? Lees dan de reviews van klanten! Hier op ReviewsBird kun je die allemaal vinden, dus informeer je zeker goed.

Over Apotheek en huid
Apotheek en huid is een online webstore die een initiatief is van Apotheek Monster B.V, een winkel in Monster, opgericht door Joost Roth. Je kunt Apotheek en huid bereiken per telefoon van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt hier ook persoonlijk advies krijgen. Dit is ook mogelijk via WhatsApp. Als je hen liever via sociale media bereikt, is dat mogelijk op Facebook en Instagram. Apotheek en huid heeft ook 3 fysieke winkels, een Apotheek&Beauty in Monster, en dan nog twee apotheken, in Poeldijk en in Monster.

Producten en diensten van Apotheek en huid
Bij Apotheek en huid kun je online allerlei gezondheids- en schoonheidsproducten voor je huid aanschaffen. Dit gaat dan vooral om Verzorging (gezicht, haar, hand, voet, mond, lichaam, heren, kinderen, enzovoort), Beauty (make-up, parfum, cosmetische hulpmiddelen) en Gezondheid (huidproblemen, diabetes, koorts, ...). Deze producten zijn van allerlei bekende merken, denk aan Zovirax, Vitakruid, Tiofarma, Nordics, Janzen en Healthypharm.

Je kunt bij Apotheek en huid een gratis verzending van je pakket krijgen als je voor een bepaald bedrag aankoopt. Indien je bestelt vóór 15:00 uur zal je bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling te laten bezorgen of die zelf af te halen. Apotheek en huid kan ook leveren in België, Duitsland en Frankrijk, maar hiervoor worden extra verzendkosten berekend. Op de website kun je ook een blog vinden met allerlei tips en advies.

Ben je van plan om frequent iets aan te kopen bij Apotheek en huid? Dan is het downloaden van hun app via Google play en de App store een goed idee. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief, waarmee je elke twee weken de beste aanbiedingen krijgt toegestuurd, net als 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Je kunt voor je bestelling betalen via iDeal, Bancontact Mister Cash, VISA en MasterCard. Ook achteraf betalen via Bilink is mogelijk. Apotheek en huid biedt klanten allerlei spaarkaarten aan, waarmee je kunt sparen voor een gratis product.

Klachten, complimenten en tips voor Apotheek en huid
Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je 30 dagen bedenktijd en kun je het in de meeste gevallen retourneren. Dit is meestal gratis. Het is ook belangrijk voor andere mensen om te weten te komen waarom je precies niet tevreden bent. Was het product niet naar wens, of waren er andere problemen? Maar ook als je een complimentje wil geven aan dit bedrijf, kun je dat hier doen. Laat een beoordeling achter op ReviewsBird en informeer anderen over je mening en jouw ervaringen.