Anker reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Anker

Er zijn van die fabrikanten die gewoon handige producten op de markt brengen. Als we kijken naar bedrijven die zich bezighouden met de productie en verkoop van opladers en power stations dan kom je al snel bij Anker uit. Deze onderneming is de laatste jaren behoorlijk bekend geworden en daarom is het noodzakelijk dat nieuwe klanten te weten komen wat hen tijdens het bestellen van artikelen uit het assortiment te wachten staat. Daarom kun je de reviews van klanten op onze website lezen.

Over Anker

Anker noemt zichzelf een expert op het gebied van het opladen van slimme apparaten voor entertainment thuis en onderweg. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig en als Nederlandse klant kun je shoppen op de Engelstalige online shop die beheerd wordt door het Europese kantoor van het bedrijf in Engeland. In die webwinkel vind je producten van de vier merken die deze onderneming op de markt brengt. Naast Anker zijn dat Soundcore, Eufy en Nebula.

De producten en diensten van Anker

Wat bij Anker direct opvalt, is de grote diversiteit aan opladers, powerbanks en power stations die er te koop zijn. In het menu vind je productcategorieën zoals Products, Sale en Support. Zodra er een nieuw apparaat of series apparaten geïntroduceerd worden krijgen die vaak een eigen productcategorie zoals de PowerHouse 767, een zware oplader die via stroom of zonne-energie geladen kan worden en tot wel 2300 Watt produceert. Verder worden er diverse opladers voor iPhones en Android telefoons verkocht, de Anker 735 en Anker 511 Nano Pro zijn erg populaire artikelen die vaak besteld worden.

Anker Contact

Wil je met Anker contact opnemen om bijvoorbeeld te weten te komen hoeveel capaciteit een bepaalde Anker Power Bank heeft? Dan kun je van maandag tot en met vrijdag de klantenservice in Engeland contacteren. Het telefoonnummer is 044 - 1604 936 200 en via support@anker.com zijn de medewerkers van deze afdeling schriftelijk bereikbaar voor al je vragen en twijfels. Natuurlijk staan er op onze website diverse Anker reviews voor je klaar zodat je vooraf al weet hoe andere klanten deze aanbieder waarderen.

Anker bezorging

Omdat de producten die je naar Nederland laat bezorgen vanuit Engeland verstuurd worden moet je rekening houden met een levertijd tussen de 3 en 7 werkdagen. Bestellingen die meer dan € 25 gekost hebben worden bovendien door Anker gratis bezorgd.

Anker retouren

Is het moeilijk om een van de Anker power banks of opladers naar het bedrijf te retourneren? Je krijgt van het bedrijf 30 dagen de tijd om een product waar je niet tevreden over terug te sturen. Waar je rekening mee moet houden als je een bestelling naar Anker retour stuurt staat vermeld in de voorwaarden die je kunt vinden in de rubriek met veelgestelde vragen. Daar staat ook informatie over hoe lang je bij Anker garantie krijgt op de aangeboden producten.

Reviews en commentaren over Anker

Iedere klant die al ervaring heeft met het bestellen van producten van deze leverancier is van harte welkom om die op onze website te delen. Je kunt in dat geval je Anker review al binnen een paar minuten op ReviewsBird publiceren. Het grote voordeel hiervan is dat nieuwe klanten aan de hand van jouw beoordeling en die van anderen direct kunnen zien of Anker betrouwbaar is. Bovendien geef je met een maximaal aantal van 5 sterren heel simpel aan hoe tevreden jij bent over de service en kwaliteit die je bij bij Anker Power gekregen hebt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review