Amac reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Amac

Apple

is een van de meest succesvolle bedrijven in de geschiedenis. Zelfs in periodes waarin het bedrijf het moeilijk had, wist Apple steeds innovatief te blijven. Wat maakt Apple zo populair? Sinds 1970 biedt Apple een divers aanbod aan trendy-ogende en revolutionaire producten. Het bedrijf werkt volgens een dynamisch Business Plan en past zich op die manier snel aan aan de verwachtingen van de klant. Het bedrijf besteedt ook erg veel aandacht aan branding en probeert zo zichtbaar mogelijk te zijn om de loyaliteit van de klant te helpen opbouwen en te onderhouden. Apple heeft meer dan 460 winkels, verspreid over de hele wereld. Ook wist Apple tijdig partnerships te sluiten met haar rivalen, waaronder Microsoft en Samsung. Enkel in de US creëerde Apple maar liefst méér dan twee miljoen jobs (via leveranciers en de App Store) en daarbij worden niet eens de fabrikanten van onderdelen gerekend voor het maken van de iPhone. Ook huurde het bedrijf werknemers van verschillende nationaliteiten en strekkingen zoals muzikanten, historici en artiesten in, zodat haar bedrijfscultuur doorspekt blijft met verschillende en unieke perspectieven.

Over Amac

Amac is een Premium Reseller van Apple producten, met 50 vestigingen verspreid over Nederland en een online webwinkel. Amac verkoopt het volledige aanbod aan Apple producten en een groot assortiment aan accessoires voor iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en AirPods. Amac werkt met een team van specialisten die je vragen beantwoorden en je adviseren over de keuze en aanschaf van een Apple product.

Producten en Diensten Amac.nl

Bij Amac kan je ofwel je bestelling af halen via “Click en Collect” in een nabijgelegen winkel, ofwel kan je je bestelling gratis thuis laten bezorgen. Artikelen worden verkocht met een Apple-garantie en eventuele reparaties worden verzorgd in één van de 50 Amac-winkels. Reparaties verlopen snel en er worden enkel officiële Apple-onderdelen voor gebruikt. Je kan bij Amac ook terecht voor de reparatie van je iPhone-scherm, voor MacBook waterschade, voor het vervangen van de batterij van je iPhone en voor de installatie van een nieuwe software of een nieuw besturingssysteem.

Amac organiseert wekelijks een “Ontdek je iPad” en een “Ontdek je Mac” iLean workshop. Zo laat Amac je kennis maken met de vele functies van Apple en leer je meer over de verschillende applicaties; voor klanten die een nieuwe Mac of Ipad aankopen is de iLearn service gratis. Verder kan je bij Amac ook giftcards kopen, je producten laten verzekeren en krijg je er als student korting.

Reviews, klachten en ervaringen met Amac

Kocht jij al bij Amac en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Werd de levertermijn gerespecteerd en kwam je bestelling onbeschadigd toe? Maakte je gebruik van hun retourdienst en werd je terugzending zonder problemen en snel afgehandeld? Ging jij al ter plaatse in de winkel en waren de medewerkers vriendelijk en professioneel? Wat vond je van de iLearn Workshops? Maakte jij al gebruik van de reparatiedienst en verliep dit vlot? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review