Alpaca Loca

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Alpaca Loca

De alpaca (Lama pacos) is een soort Zuid-Amerikaans kameelachtig zoogdier. Het is vergelijkbaar, en vaak verward met, de lama. Alpaca's zijn echter vaak aanzienlijk kleiner dan lama's. De twee dieren zijn nauw verwant. Er zijn twee rassen alpaca: de Suri alpaca en de Huacaya alpaca.

Tegenwoordig zijn er in Nederland steeds meer alpaca boerderijen te vinden waar de leuke dieren te vinden zijn. Ook komen er steeds meer producten rondom alpaca's op de markt. Eén van de bedrijven die producten van alpacawol verkoopt is Alpaca Loca. Op deze pagina van ReviewsBird vind je alle in's en out's over Alpaca Loca. Zodat jij een bewuste keuze kunt maken als je iets wil kopen.

Over Alpaca Loca

Alpaca Loca is een jong en innovatief label dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsproducten van alpacawol. Het team dat de producten van Alpaca Loca vervaardigt, behoort tot wolwevers communities in het Andesgebergte in Ecuador en Peru. Al generaties lang beheersen deze mensen deze speciale ambacht. Het hele dorp draagt hun steentje bij aan het vervaardigen van jouw Alpaca Loca sjaal of Alpaca Loca plaid. Doordat zij ervaren hoe koud de nachten in de Andes kunnen zijn, weten zij als geen ander hoe ze dit product zo warm en comfortabel mogelijk kunnen maken.

Producten van Alpaca Loca

Alpaca Loca staat voornamelijk bekend om hun luxueuze en zachte alpaca loca plaids en sjaals. Alpacawol is een natuurlijk stof en kent meerdere voordelen ten opzichte van schaapswol of kasjmier. Zo is alpacawol bijvoorbeeld hypoallergeen doordat het geen lanoline bevat, een stof die schapenwol wel bevat. Ook is de structuur van alpacawol sterker dan die van schapenwol of kasjmier. Het pluist veel minder waardoor het over het algemeen als zeer comfortabel word bevonden en waardoor het ook niet prikt. Het is zeer vuil- en waterafstotend. Door de holle vezel isoleert het erg goed en is het warm. Alle producten van alpacawol van Alpaca Loca zijn honderd procent natuurlijk en fair trade.

Retourbeleid van Alpaca Loca

Natuurlijk is het ook handig om het retourbeleid van Alpaca Loca te weten. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het bedrijf is niet verantwoordelijk voor producten die beschadigen of kwijtraken bij het retourneren. Als je wil retourneren, dan kan je ongebruikte artikelen retourneren binnen veertien dagen na ontvangst. De kaartjes moeten er nog aan zitten en het product moet ook nog in originele staat zijn. Het bedrijf verzend hun producten wel gratis als je voor meer dan 75 euro besteld in de Benelux en Duitsland.

Aanbevelingen, klachten en tips over Alpaca Loca

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met het innovatieve bedrijf Alpaca Loca. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Laat daarom zeker even jouw review en/of beoordeling achter op deze pagina van ReviewsBird. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review