AliExpress

Alle reviews

AliExpress

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

AliExpress

Online winkelen is de nieuwe cool en is wereldwijd. Voorbij zijn de dagen waar de meeste mensen liever naar de winkel of markten gaan om te krijgen wat ze willen, digitaal winkelen is nu de eerste keuze van de consument geworden. Online winkelen is gemakkelijk toegankelijk omdat het kan worden gedaan op mobiele telefoons, tablets, computers en andere digitale apparaten, op voorwaarde dat er toegang tot internet is.

Meestal vraag je je bij het online shoppen altijd af of je wel de juiste keuze maakt. Hoe betrouwbaar zijn de diensten van een bedrijf? Wat voor klantenservice bieden ze? Als je een winkelliefhebber bent, ben je vast wel eens tegen een situatie aangelopen waarbij wat je bestelde anders was dan wat er werd geleverd. Lees daarom eerst de reviews voordat je gebruik maakt van dit bedrijf. 

Over AliExpress
AliExpress is een retail marktplaats gericht op consumenten wereldwijd, het is opgericht in China door Jack Ma Yun en werd in 2010 gelanceerd door Alibaba group. AliExpress is begonnen als een business to business koop- en verkoop portaal, in de loop der jaren is het geëvolueerd naar business to consumer, consumer to consumer en andere koop- en verkoop portalen. Vanaf 2016 heeft AliExpress websites die toegankelijk zijn in een groot aantal talen, waaronder Engels, Portugees, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans, Turks, Duits, Pools, Russisch en Indonesisch.

Diensten van AliExpress
AliExpress biedt toegang tot verschillende producten zoals Woonaccessoires, Gadgets (zoals telefoons, tablets en het soort), Kleding (zowel mannen als vrouwen kleding), Cosmetica, Elektronica, Auto's, Jewelries, Consumentenelektronica, Tassen, Schoenen, Speelgoed, en Schoonheidsproducten.

AliExpress is een Chinees platform dat zich bezighoudt met online winkelen van Chinese bedrijven. Met een consumentenbeoordeling van 3,12 sterren uit 6.904 beoordelingen, staat AliExpress op de 5e plaats onder de groothandel sites. AliExpress is 24/7 toegankelijk en doet er 10 dagen over om te leveren, hoewel het in sommige gevallen langer kan duren, afhankelijk van de verkoper en de locatie van de consument. Het is een website die veel kleine producenten samenbrengt die producten van allerlei aard verkopen.

Hoe shop je veilig op AliExpress?
U vraagt zich misschien af wat u wel en niet moet kopen op AliExpress, De website kan een beetje verwarrend zijn om te navigeren aangezien het "winkels" binnen winkels heeft net als Ebay, met de juiste kennis, kan het een toegangspoort zijn tot unieke en betaalbare goederen. Alvorens te winkelen, lees de sterren beoordelingen en de kwaliteit van de verkoper, zorg ervoor dat u perfect de grootte van het item begrijpt en hoe het is gemaakt, het is belangrijk dat u uw leveringsdata kent en de verkoper op de hoogte brengt zodra u uw item niet na de genoemde tijd voor levering hebt gekregen, in sommige gevallen moet u misschien meerdere keren contact opnemen met uw verkoper.

Klachten, ervaringen, complimenten en tips voor AliExpress
Lees reviews en beoordelingen voor wat anderen hebben gezegd over het item of de verkoper. Zorg ervoor dat de verkoper akkoord gaat met een terugbetaling als er zich een probleem voordoet, het is erg belangrijk dat je dit doet omdat wanneer je met de AliExpress klantenservice praat ze zeker zullen vragen of de verkoper akkoord is gegaan met vervanging of terugbetaling van het artikel als het niet is ontvangen, dus let op en vraag veel indien nodig.

De AliExpress klantenservice heeft zowel menselijke als Bots die hun chats beantwoorden. Bots zijn niet echt behulpzaam, u kunt vragen "Bent u een bot?" als u denkt dat u met een bot chat en het zal zeker antwoorden "Ja" als dat zo is, zorg er dan voor dat u om een mens vraagt en het zal u doorverbinden met de volgende beschikbare agent