albelli reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Albelli

Wellicht heb je er zelf ook last van: je bent op vakantie, schiet vele foto’s en vervolgens vergeet je ze. De fotobibliotheek op je telefoon raakt voller en voller en je de leuke kiekjes van die ene vakantie raken volledig ondergesneeuwd. Een manier om dit te voorkomen is om de foto’s uit te printen. Dit kun je tegenwoordig doen via vele websites die deze service aanbieden. Waaronder Albelli.

Je wilt natuurlijk wel dat de printkwaliteit goed is, de prijs een beetje in orde en het gemakkelijk werkt. Om hier achter te komen, is het goed om eens te kijken welke reviews Albelli krijgt. Deze pagina van ReviewsBird voorziet je van deze informatie. Kijk snel verder!

Over Albelli

albelli

(geschreven zonder hoofdletter), kent haar oorsprong in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het bedrijf is in 2008 opgericht en telde destijds 80 werknemers. Inmiddels is dit uitgebreid tot meer dan 320 werknemers. In die tijd zijn er meer dan 5.400.000 Albelli fotoboeken besteld.

Albelli fotoservice is uitgebreid naar verschillende Europese landen en inmiddels actief in onder meer Zweden, Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Frankrijk, naast haar thuishaven Nederland. De Albelli fotoproducten worden gemaakt in een fabriek van 8000 m2. Hier produceert albelli kalenders, kaarten, mugs, fotoboeken en meer.

Producten en diensten van Albelli

Wanneer je de albelli website bezoekt, zie je direct een lijst met alle producten die je bestellen kunt. Zo kun je denken aan een albelli verjaardagskalender, een koffiemug of wanddecoratie. Ook kun je bij Albelli foto’s afdrukken op fotopapier. Wellicht dat Albelli het meest bekend is om de productie van fotoboeken, die je zelf kunt ontwerpen. Wellicht wil je een Albelli fotoboek maken nadat je terug bent van je vakantie, hoewel dit natuurlijk niet per se hoeft. Misschien wil je een fotoboek maken als herinnering aan een vriendschap, een verjaardagscadeau. Wat het ook is, je kunt op de website van albelli ermee aan de slag.

Je kunt de producten bij albelli direct ontwerpen in de website. Indien je liever werkt met Adobe, kun je ook gebruik maken van inDesign en dit bestand uploaden op de website. Ook heeft Albelli een app waarmee je fotoboeken kunt maken, zodat je dit gewoon op je smartphone kunt doen.

Wanneer je gebruik maakt van Albelli kun je een account op de website maken. Hier kun je jouw fotoprojecten bewaren zodat je er later verder aan kunt werken. Om dit te doen, kun je bij Albelli inloggen en onder jouw account het gewenste project selecteren. Ook kun je op jouw account zaken als bestelgeschiedenis inzien.

Kan ik bij Albelli korting krijgen?

Indien een fotoboek wat te duur uitvalt voor je, kun je ervoor kiezen om te wachten op korting. Regelmatig worden bepaalde producten bij Albelli in de sale aangeboden. Wanneer je een Albelli kortingscode hebt, kun je deze voor het betalen van je bestelling invoeren om zodoende nog een extra korting te krijgen bij het afrekenen. Wanneer je jezelf inschrijft bij de Albelli nieuwsbrief, krijg je ook €5 korting.

Klachten, complimenten of tips voor Albelli

Maak jij wel eens producten via Albelli? Ben je tevreden over de service, of kunnen ze zaken verbeteren? Graag horen we alle details terug in je beoordeling! Door jouw ervaringen met ons te lezen, help je nieuwe makers naar de beste fotodrukservice. Dat is natuurlijk alleen maar fijn, bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Emmelen 1 jaar geleden
8.5
Onlangs heb ik de diensten van Albelli gebruikt om fotoboeken te maken en andere gepersonaliseerde fotoproducten te bestellen. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun service....

Alle reviews ( 1 )

Albelli: Een Opgewekte Herinnering

Onlangs heb ik de diensten van Albelli gebruikt om fotoboeken te maken en andere gepersonaliseerde fotoproducten te bestellen. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun service. Het was heel eenvoudig om mijn favoriete foto's te uploaden en aanpassingen te doen op hun website, waardoor het proces efficiënt verliep. Daarnaast waren de producten die ik ontving prachtig, zoals verwacht. De kwaliteit van de print was duidelijk hoogwaardig en duurzaam. Wat me echt opviel bij Albelli is hoe persoonlijk alles voelt. Een fotoboek is een belangrijk document dat herinneringen vastlegt en doorgeeft aan toekomstige generaties, dus het feit dat we onze eigen creativiteit inbrengen maakt elke pagina extra speciaal. Ik zou deze diensten absoluut aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar manieren om hun dierbare momenten vast te leggen en tegelijkertijd unieke geschenken willen bieden waarvan iedere ontvanger zal genieten.

v
van Emmelen 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!