Albelli

Alle reviews

Albelli

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Albelli

Wellicht heb je er zelf ook last van: je bent op vakantie, schiet vele foto’s en vervolgens vergeet je ze. De fotobibliotheek op je telefoon raakt voller en voller en je de leuke kiekjes van die ene vakantie raken volledig ondergesneeuwd. Een manier om dit te voorkomen is om de foto’s uit te printen. Dit kun je tegenwoordig doen via vele websites die deze service aanbieden. Waaronder Albelli.

Je wilt natuurlijk wel dat de printkwaliteit goed is, de prijs een beetje in orde en het gemakkelijk werkt. Om hier achter te komen, is het goed om eens te kijken welke reviewsAlbelli krijgt. Deze pagina van ReviewsBird voorziet je van deze informatie. Kijk snel verder!

Over Albelli
albelli
(geschreven zonder hoofdletter), kent haar oorsprong in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Het bedrijf is in 2008 opgericht en telde destijds 80 werknemers. Inmiddels is dit uitgebreid tot meer dan 320 werknemers. In die tijd zijn er meer dan 5.400.000 Albellifotoboeken besteld.

Albelli fotoservice is uitgebreid naar verschillende Europese landen en inmiddels actief in onder meer Zweden, Het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Frankrijk, naast haar thuishaven Nederland. De Albelli fotoproducten worden gemaakt in een fabriek van 8000 m2. Hier produceert albelli kalenders, kaarten, mugs, fotoboeken en meer.

Producten en diensten van Albelli
Wanneer je de albelli website bezoekt, zie je direct een lijst met alle producten die je bestellen kunt. Zo kun je denken aan een albelliverjaardagskalender, een koffiemug of wanddecoratie. Ook kun je bij Albelli foto’s afdrukken op fotopapier. Wellicht dat Albelli het meest bekend is om de productie van fotoboeken, die je zelf kunt ontwerpen. Wellicht wil je een Albelli fotoboek maken nadat je terug bent van je vakantie, hoewel dit natuurlijk niet per se hoeft. Misschien wil je een fotoboek maken als herinnering aan een vriendschap, een verjaardagscadeau. Wat het ook is, je kunt op de website van albelli ermee aan de slag.

Je kunt de producten bij albelli direct ontwerpen in de website. Indien je liever werkt met Adobe, kun je ook gebruik maken van inDesign en dit bestand uploaden op de website. Ook heeft Albelli een app waarmee je fotoboeken kunt maken, zodat je dit gewoon op je smartphone kunt doen.

Wanneer je gebruik maakt van Albelli kun je een account op de website maken. Hier kun je jouw fotoprojecten bewaren zodat je er later verder aan kunt werken. Om dit te doen, kun je bij Albelliinloggen en onder jouw account het gewenste project selecteren. Ook kun je op jouw account zaken als bestelgeschiedenis inzien.

Kan ik bij Albelli korting krijgen?
Indien een fotoboek wat te duur uitvalt voor je, kun je ervoor kiezen om te wachten op korting. Regelmatig worden bepaalde producten bij Albelli in de sale aangeboden. Wanneer je een Albelli kortingscode hebt, kun je deze voor het betalen van je bestelling invoeren om zodoende nog een extra korting te krijgen bij het afrekenen. Wanneer je jezelf inschrijft bij de Albelli nieuwsbrief, krijg je ook €5 korting.

Klachten, complimenten of tips voor Albelli
Maak jij wel eens producten via Albelli? Ben je tevreden over de service, of kunnen ze zaken verbeteren? Graag horen we alle details terug in je beoordeling! Door jouw ervaringen met ons te lezen, help je nieuwe makers naar de beste fotodrukservice. Dat is natuurlijk alleen maar fijn, bedankt!