6deals

Alle reviews

6deals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

6deals

De digitale tegenhanger voor een winkel zoals de Blokker, Hema of de Xenos zijn de zogenaamde flash sale sites. Op dergelijke sites worden vaak dagelijks nieuw producten of diensten aangeboden tegen een unieke prijs. De onderwerpen zijn heel divers. Ook 6Deals was zo een dergelijke site. Tegenwoordig is deze van oorsprong Belgische flash deal site omgedoopt naar Outspot. Dezelfde producten, andere naam. Heb jij ook een mening over 6Deals of Outspot? Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze met ons zou willen delen! Zeker bij dergelijke koopjessites zijn de ervaringen van anderen uiterst belangrijk. Op onze site vind u wat achtergrondinformatie en een korte omschrijving van de producten en diensten van het bedrijf. Maar waar het uiteindelijk omgaat is uw persoonlijke shop ervaring!

Over 6Deals of Outspot.nl
De digitale verzamelwebshop met de naam 6Deals bestaat al sinds 2009. Het bedrijf is al lang een Belgische marktleider op het gebied vanflash sale sites, en begint langzamerhand ook steeds populairder te worden in de rest van Europa. Daarom ook dat het bedrijf onlangs haar naam heeft gewijzigd in Outspot.nl, om zich beter te kunnen onderscheiden van de andere webshops in Europa. Op de website worden allerlei verschillende producten aangeboden; van zonsverduistering gordijnen tot reizen, tandenborstels, buikspiertraining bankjes, restaurantjes en tuinplanten. Bij Outspot zijn ze altijd op zoek naar goede kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Daarom zijn zij altijd op zoek naar nieuwe producten om aan te bieden. 

Producten en diensten van 6Deals/Outspot 
Zoals gezegd worden op de flash deal sites zoals Outspot een bonte verzameling aan producten en diensten aangeboden. De meeste producten worden als enige in hun soort aangeboden (zoals bijvoorbeeld een tuinset) en zodra het product is uitverkocht wordt er weer gekozen voor een heel ander product. Het aanbod hangt af van de bedrijven die ervoor kiezen om hun producten op deze flashwebsite te adverteren. Wanneer je er als bedrijf voor kiest om je producten of diensten op een flash sale website zoals Outspot aan te bieden, dan kun je rekenen op veel meer bereik: Outspot verstuurt dagelijks 2 nieuwsbrieven naar hun leden en heeft een bereik van 70.000 leden op hun Facebookpagina waardoor je dus je marktaandeel significant vergroot.

Complimenten, Klachten en Tips voor 6Deals/Outspot
Heb jij ook wel eens iets gekocht via 6Deals of met het nieuwe Outspot? Laat ons weten of dat bevallen is! Zou u het aanraden of juist niet? Wij horen graag van u wat uw persoonlijke klantervaring is met dit bedrijf. Maar ook als u juist producten of diensten heeft aangeboden met behulp van Outspot horen wij graag van u! Maak bij het achterlaten van uw persoonlijke beoordeling duidelijk of u juist spullen gekocht heeft, of heeft geprobeerd te verkopen. Zeker voor kleine zelfstandigen is het belangrijk om meer te weten te komen over dit bedrijf en hun handelswijze. ReviewsBird.nl komt op voor de belangen van de consumenten door ze een platform te geven waar ze gratis en zonder enige beperking hun eerlijke beoordelingen kunnen achterlaten, zodat anderen hiervan kunnen leren. Helpt u mee?