2Cheap

Alle reviews

2Cheap

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

2Cheap

Ben je vaak op zoek naar willekeurige producten die je niet bij een gespecialiseerd bedrijf wilt halen, maar juist bij een onderneming die een brede collectie aan allerlei soorten producten heeft? Dan kan het zijn dat je misschien al eens eerder van 2Cheap gehoord hebt. 

2Cheap is een webwinkel waar je een massief assortiment aan allerlei producten kan vinden. Voordat je producten bij 2Cheap gaat bestellen wil je echter wel weten of ze aan je vereisten zullen voldoen, zoals: hoe zit het met de prijs? Heeft het assortiment wel echt te bieden wat ik nodig heb? Wat voor garantie zit er op de producten? Hoe eenvoudig is het om online te vinden wat ik verlang? Hoe zit het met de klantvriendelijkheid en klantenservice? Op onze website kun je reviews en beoordelingen over 2Cheap en vergelijkbare ondernemingen lezen, om zo een antwoord op dit soort vragen te krijgen. 

Wat is 2Cheap
2Cheap is een webwinkel gericht op het online verkopen van allerlei producten die je nodig hebt in huis of de tuin. De collectie die ze bieden bestaat voornamelijk uit verschillende onderdelen, maar daarnaast bieden ze ook gehele producten aan. Ze vernieuwen hun site wekelijks om de klanten zo op de hoogte te houden van de nieuwste producten. Ze proberen kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren. Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 15.000 producten. 

Producten en diensten 2Cheap
Als je de webshop van 2Cheap zou bezoeken staan er al verschillende collecties van de meest populaire categorieën gereed. Zoals gereedschap, of alles voor de tuin. Daarnaast kun je op de homepagina de nieuwste toevoegingen aan de winkel vinden. Als je al een idee hebt van welk merk je zoekt kun je ook op basis daarvan sorteren. Op de website kun je nog verder keuze maken uit een aantal categorieën, waaronder: Keuken, Gereedschap, Auto, Fiets, Elektronica, Huishouden, Tuin, Sport, Outdoor & Reizen, Speelgoed & Hobby, Mooi & Gezond, Sanitair en Sale. Als je uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken kan je over het product dat je hebt uitgezocht nog meer informatie, zoals een productomschrijving en specificaties lezen. 

Als je klaar bent om te bestellen heb je daarvoor een aantal mogelijkheden, zoals: iDeal, AfterPay, Visa, PayPal, Mastercard, Belfius, Apple Pay en Bancontact. Verzenden binnen Nederland is gratis vanaf 39.- euro. Bestel je iets onder die marge dan wordt daar € 3.95 of € 5.95 aan toegevoegd. De levertijd kan per product verschillen en staat aangegeven. 

Contact
Wil je graag producten bij 2Cheap bestellen, maar heb je eerst een vraag die beantwoord moet worden voordat je dat gaat doen? Of wil je contact opnemen om een andere reden? Dan heb je daarvoor verschillende opties. Zo kun je telefonisch contact opnemen met het nummer 036 - 2100 160. Liever een mailtje sturen? Gebruik dan het adres: info@2cheap.nl. Persoonlijk een bezoekje brengen kan ook, daarvoor moet je aan de Landbouwweg 22, 3899BE, Zeewolde zijn. Op de site is nog meer informatie te vinden over de bereikbaarheid van de klantenservice. 

Reviews en beoordelingen 2Cheap
Heb je al eens eerder producten bij 2Cheap gekocht? Of een andere ervaring opgedaan met de webwinkel? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel die ervaring met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo is het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om een realistischer beeld over 2Cheap te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen lezen kan ook, bezoek daarvoor onze website.