Yeaz

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Yeaz

Een vernieuwende kredietverstrekker

Yeaz is een vernieuwende kredietverstrekker die zich richt op ondernemers. Met Yeaz kunnen ondernemers eenvoudig en snel een zakelijke lening aanvragen tot wel €50.000. Wat Yeaz anders maakt dan andere kredietverstrekkers is het gemak waarmee een lening aangevraagd kan worden en de flexibiliteit die geboden wordt bij het terugbetalen van de lening. Yeaz maakt gebruik van innovatieve software waarmee ondernemers binnen no time kunnen zien of ze in aanmerking komen voor een lening en wat de kosten daarvan zijn. Daarnaast kunnen ondernemers zelf bepalen of en wanneer ze de lening boetevrij willen aflossen. Dit zorgt voor een hoop vrijheid en flexibiliteit voor ondernemers.

Snelle en transparante service

Eén van de grootste voordelen van Yeaz is de snelheid en transparantie waarmee ze werken. Door de innovatieve software kunnen ondernemers binnen slechts 15 minuten weten of ze in aanmerking komen voor een lening. Dit bespaart veel tijd en moeite. Daarnaast is ook het aanvraagproces zelf erg snel en eenvoudig. Yeaz vraagt geen ingewikkelde documenten of businessplannen, maar baseert de kredietbeoordeling op informatie van derde partijen. Dit maakt het aanvragen van een lening bij Yeaz erg laagdrempelig en toegankelijk voor iedere ondernemer.

Flexibel terugbetalen

Een ander groot voordeel van Yeaz is de flexibiliteit die geboden wordt bij het terugbetalen van de lening. Bij Yeaz is er geen aflossingsverplichting. Ondernemers bepalen zelf of en wanneer ze de lening willen terugbetalen. Zolang de maandelijkse rente wordt betaald, hoeft er niet afgelost te worden. Dit geeft ondernemers de rust en vrijheid om hun bedrijf te laten groeien zonder financiële druk. En mocht het even moeilijk zijn om aan de verplichtingen te voldoen, dan denkt Yeaz graag mee naar een passende oplossing. Dit zorgt voor een prettige en flexibele samenwerking tussen Yeaz en de ondernemers.

Eenvoudig en overzichtelijk

Yeaz maakt het lenen van geld zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk. Het online platform is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ondernemers kunnen gemakkelijk de kosten van de lening berekenen en krijgen direct duidelijkheid over de voorwaarden en kosten. Hierdoor weten ondernemers precies waar ze aan toe zijn en kunnen ze weloverwogen beslissen of ze een lening willen afsluiten. Dit zorgt voor een transparante en vertrouwde samenwerking tussen Yeaz en de ondernemers.

"Het geheim van succes is om de juiste mensen om je heen te hebben" - Bill Gates

Yeaz maakt deel uit van een grote financiële familie

Yeaz is onderdeel van het Zweedse SVEA Ekonomi, een bekende naam in de Scandinavische financiële sector. SVEA Ekonomi levert al sinds 1981 financiële diensten aan diverse landen in Europa. Dankzij de jarenlange ervaring en expertise van SVEA Ekonomi kan Yeaz een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening bieden aan ondernemers in Nederland. Ondernemers kunnen er dan ook op vertrouwen dat ze met Yeaz in zee gaan met een betrouwbare partner die hen helpt bij het realiseren van hun zakelijke ambities.

Laat een review achter!

Ben jij een ondernemer die gebruik heeft gemaakt van de diensten van Yeaz? Laat dan vooral een review achter op ReviewsBird! Laat andere ondernemers weten wat jouw ervaring is met Yeaz. Jouw review kan hen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Voor Yeaz is feedback van ondernemers ontzettend waardevol om de dienstverlening te kunnen blijven verbeteren. Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review