Kredietconcurrent

Alle reviews

Kredietconcurrent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Kredietconcurrent

Als je wel eens een lening hebt afgesloten weet je hoe belangrijk het is dat de kredietverstrekker betrouwbaar is. Daarom willen we je vragen om jouw ervaring met Kredietconcurrent met ons te delen. Het is voor anderen heel belangrijk om te weten of jouw ervaring met Kredietconcurrent positief of negatief was. Daarbij willen we ook graag weten of jouw ervaring ervoor heeft gezorgd dat je dit bedrijf aanraad of afraad.

De Kredietconcurrent is een bedrijf waar je goedkope leningen met lage maandlasten kunt afsluiten. Hun slogan is ‘Maakt geld lenen betaalbaar’. Je kunt bij dit bedrijf online je je rente berekenen en je lening direct online afsluiten.

Deel jouw ervaring met ons zodat je anderen helpt om een keuze te maken voor een kredietverstrekker. Je sluit het liefst geen lening af, maar mocht het toch nodig zijn dan wil je dit wel bij een bedrijf doen waar je vertrouwen in kan hebben. Deel je ervaring daarom met ons. 

Over Kredietconcurrent
De Kredietconcurrent maakt deel uit van het bedrijf Kredietadviseur en De Financieel Fit Groep. De organisatie bemiddelt bij het afsluiten van leningen en verzekeringen. Het bedrijf bevindt zich in Putte in Nederland. 

Omdat ze met verschillende banken en kredietmaatschappijen werken kunnen ze leningen zo goedkoop mogelijk afsluiten met goede voorwaarden. Het bedrijf krijgt commissies van de banken of kredietmaatschappijen waar de lening word afgesloten. Ze hebben geen contracten met deze bedrijven. De medewerkers krijgen daarnaast een vast maandsalaris en zijn dus niet afhankelijk van de hoeveelheid afgesloten leningen. 

De Kredietconcurrent wil zich onderscheiden van de concurrent door bepaalde voordelen te bieden die anderen niet geven. Hun doel is om zo goedkoop mogelijke leningen te verstrekken tegen lage maandlasten en een lage rente. 

Producten en diensten van Kredietconcurrent
Bij Kredietconcurrent kun je goedkoop een lening afsluiten. Je kunt deze eenvoudig aanvragen op hun website. Om van start te gaan kies je op de website het gewenste leenbedrag. Dit kan al vanaf een paar duizend euro tot een ton. Daarna kies je het soort lening. Je kunt kiezen tussen een persoonlijke lening en doorlopend krediet

Kredietconcurrent wil ook graag weten hoe lang je de lening wil laten lopen en waarvoor je hem nodig hebt. Als je vervolgens ook je persoonlijke gegevens invult zal Kredietconcurrent met je aanvraag aan de slag gaan. Alle leningaanvragen worden getoetst bij het BKRin Tiel. 

Als de toetsing goed is verlopen zullen de medewerkers van Kredietconcurrent zo snel mogelijk een overzicht sturen van de mogelijke leningen. In dit overzicht staat de rente en voorwaarden vermeld. Je kunt dus zelf de lening kiezen die het beste bij je past en die aanvragen. 

Ervaringen, klachten en tips over Kredietconcurrent
We willen je vragen om jouw ervaring met Kredietconcurrent met ons te delen. Je helpt anderen direct met het maken van de juiste keuze voor een kredietverstrekker. Niet alle bedrijven waar je geld kunt lenen zijn even betrouwbaar en transparant. Daarom willen we jou vragen om je ervaring met Kredietconcurrent met ons te delen. Jouw hulp is heel erg welkom.