Kredietspotter

Alle reviews

Kredietspotter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Kredietspotter

Je zit op de snelweg. Radio aan, koffie aan je zijde, lekker warm in de auto. Ineens maak je minder vaart, terwijl je het gaspedaal toch zeker indrukt. 120, 100, 80 kilometer; je zet je alarmlichten aan en verplaatst je naar de vluchtstrook, want er is duidelijk iets mis. Eenmaal bij de garage blijken de reparatiekosten zo hoog te zijn dat de auto total losswordt verklaard. Vervelend! Want je hebt een nieuwe auto nodig, maar je hebt nu net even geen geld voor zo’n uitgave.

In dit soort gevallen kan het een idee zijn om een lening af te sluiten. Er zijn verschillende aanbieders van leningen actief, waaronder Kredietspotter. Omdat de kosten van deze leningen en de kwaliteit van de klantenservice nogal kan verschillen, is het verstandig om vooraf te onderzoeken met welke kredietverstrekker je in zee gaat. Kijk daarom eens goed welke reviews Kredietspotter krijgt op ReviewsBird.nl.

Over Kredietspotter
Kredietspotter is een website waar je geld lenen kunt. We lezen op de website dat Kredietspotter een ‘onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van leningen’ is. De website lijkt wel onderdeel te zijn van Ster Krediet, een bedrijf dat in hetzelfde gebouw is gevestigd in de Noord Hollandse plaats Obdam. De postbus van Kredietspotter en Ster Krediet bevindt zich ook op dezelfde plek, namelijk in het nabijgelegen plaatsje Avenhorn.

Hoewel we op de website van Kredietspotter geen voorwaarden van leningen kunnen vinden, waren deze wel zichtbaar op de website van Ster Krediet. Hier lezen we dat het bedrijf onderdeel is van het Duitse Credit Life AG. Dit bedrijf is ‘specialist in het verzekeren van betalingsverplichtigingen’. Deze “verzekeringsoplossingen” worden namens Credit Life AG aangeboden door onder andere “onafhankelijke financieringsmakelaars”, zo lezen we op de website.

Producten en diensten van Kredietspotter
Wanneer we weer teruggaan naar de website van Kredietspotter, kunnen we meer informatie vinden over de soorten leningen dat ze aanbieden. Zo zien we dat Kredietspotter soorten krediet aanbiedt die verschillende situaties omvat. Zo kun je bijvoorbeeld geld lenen voor een nieuwe auto, caravan of motor, maar kun je ook een persoonlijke lening of verbouwingsfinanciering aanvragen.

De rente op jaarbasis is bij de meeste leningen hetzelfde en wordt lager naarmate je een hoger kredietbedrag neemt. Het totaalbedragwordtwelhogernaarmate je hogere bedragen leent, want geld lenen kost geld en meer geld lenen kost meer geld.

Krijg ik bij Kredietspotter BKR registratie?
Bureau Krediet Registratie (BKR) is de instantie die schulden van mensen in Nederland bijhoudt. Wanneer je geld leent krijg je in veel gevallen een BKR registratie. Ook alle leningen van Kredietspotter worden bij het BKR in Tiel aangemeld. Je krijgt dus bij Kredietspotter BKR registratie van je lening en het is niet mogelijk om bij Kredietspotter zonder BKR te lenen.  

Klachten, complimenten of tips voor Kredietspotter
Heb jij wel eens geld geleend via Kredietspotter? Ervaringen zijn dan zeer welkom! Door een beoordeling te geven aan jouw ervaring met Kredietspotter, kun je andere mensen helpen een keuze te maken of en waar zij hun lening moeten afsluiten. Of je mensen nu wilt waarschuwen of aanmoedigen, alle reviews zijn welkom. Bedankt voor je tijd!