Saldodipje

Alle reviews

Saldodipje

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Saldodipje

 

Soms zit je even krap bij kas en is het aanvragen van een kortlopende lening dat wat je nu even nodig hebt. We zijn benieuwd naar jouw ervaring met Saldodipje als het gaat om het afsluiten van een korte lening. Jouw ervaring kan heel nuttig zijn voor anderen. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om het juiste besluit te nemen.

Saldodipje is een online-kredietverstrekker waar je snel kortlopende kleine leningen kunt afsluiten. Je kunt bij dit bedrijf tussen de 100 en 4000 Euro lenen die je binnen 4 maanden moet aflossen.

Als je een lening afsluit, of die nu kort of lang is, wil je wel zeker weten dat je dit bij een betrouwbaar bedrijf doet. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen een betere beoordeling maken van het bedrijf en de service die ze bieden. Dit neemt heel veel vragen weg en kan doorslaggevend zijn in het maken van een besluit. 

Over Saldodipje
Saldodipje is onderdeel van de Finse kredietverlener Ferratum. Dit Finse bedrijf heeft kantoren in zowel het Verenigde Koninkrijk en Spanje en levert kredieten aan mensen in heel Europa. Het bedrijf bestaat al tien jaar.

Saldodipje heeft als doelstelling om kleine leningen makkelijk voor iedereen beschikbaar te maken. Dit doen ze bijvoorbeeld door een duidelijke en overzichtelijke website waarop je makkelijk kunt navigeren. De service houdt hier niet op. In tegenstelling tot bij andere kredietverstrekkers heb je het geld meestal binnen een dag op je rekening staan. Dit is ideaal als de nood hoog is.

De klantenservice staat daarnaast van maandag tot en met vrijdag klaar om je te helpen met vragen. Als je bijvoorbeeld niet goed weet hoe je jouw gegevens moet invoeren of wat de regels zijn omtrent het afsluiten van een korte lening. 

Producten en diensten van Saldodipje
Bij Saldodipje kun je online een kortlopende lening afsluiten. Het aanbod is heel simpel, ze bieden leningen aan van 100 Euro t/m 4000 Euro die binnen 4 maanden terugbetaald moeten worden. Hoe lager het bedrag en hoe korter de looptijd hoe goedkoper de rente is. Leen je meer en langer dan is de rente ook hoger. 

Je kunt de lening heel eenvoudig afsluiten op de website van Saldodipje. Geef aan welk bedrag je wil lenen en voor welke looptijd je kiest en je ziet direct welke premie je moet betalen. In de meeste gevallen krijg je het bedrag binnen 24 uur op je rekening. Het krediet kan geweigerd worden als blijkt dat je niet kredietwaardig bent en een BKR-registratie hebt. 

De enige voorwaarde voor het afsluiten van een minilening is dat er iemand garant staat voor jouw geleende bedrag. Deze garantsteller moet iemand anders zijn die geen leningen heeft of al garant staan voor iemand anders. Deze persoon moet zijn identiteitsgegevens binnen 5 dagen aan Saldodipje doorgeven. 

Ervaringen, klachten en tips over Saldodipje
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met het afsluiten van een kortlopende lening bij Saldodipje. Het afsluiten van een lening is voor veel mensen spannend, en ondanks dat het waarschijnlijk noodzakelijk is wil je wel de juiste lening. Met de juiste lening bedoelen we ook het juiste bedrijf waar je de lening af sluit. Laat ons weten wat je mening is om anderen te helpen.