OPR-Bedrijfskrediet

Alle reviews

OPR-Bedrijfskrediet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

OPR-Bedrijfskrediet

Als ondernemer komt u vaak voor uitdagingen te staan die zijn verbonden aan het beheren van de financiënvan de onderneming en sterk wisselende kasstromen. Zaken die een enorme druk kunnen uitoefenen op de financiële positie van de onderneming. Online worden diverse kredieten aangeboden. Waar kunt u op korte termijn snel en veilig lenen zonder ingewikkelde voorwaarden? Hier op de pagina van ReviewsBird.nl vindt u alle informatie die u kunnen helpen veilig te lenen. In de reviews staan alle ervaringen van personen die bedrijfskredieten ooit eens zijn aangegaan. Ook van OPR-Bedrijfskrediet! Bekijk de reviews en beoordelingen alvorens u een overgaat tot het aannemen van een krediet!

Over OPR-Bedrijfskrediet
OPR-Bedrijfskrediet is een bedrijfstak van OPR-Finance B.V., een Nederlandse dochteronderneming van het Finse OPR-Finance Oy. Opgericht in 2005, heeft OPR-Finance Oy meer dan een miljoen korte termijn kredieten verstrekt en haar diensten geleverd aan meer dan 500.000 klanten. Zij maken melding van het feit dat zij sinds 2013 meer dan twee duizend bedrijven in Scandinavië hebben geholpen met financieringen ter waarde van bijna € 150 miljoen. Zij levert diensten aan klanten in vijf EU-landen en heeft kantoren in Helsinki, Stockholm, Kopenhagen, Praag en Amsterdam. Behalve zakelijke leningen bieden zij diverse andere financiële dienstenaan, waaronder consumentenkredieten en een facturerings- en afbetalingsoplossing voor online winkels.

Producten en diensten van OPR-Bedrijfskrediet
OPR-Bedrijfskrediet is een zakelijke lening voor ondernemers. Het bedrijf biedt leningen van € 3.000–€ 50.000 aan met looptijden van 1 tot 12 maanden. De financieringen zijn geschikt voor bedrijven die te maken hebben met onvoorziene uitgaven. OPR-Bedrijfskrediet zegt een duidelijk en transparant prijsbeleid te voeren. Zij bieden een vaste kredietvergoeding die alle kosten met betrekking tot de lening dekt. De lening wordt in vaste maandelijkse termijnen afgelost. Voor de toekenning van een lening aan een onderneming, moeten de onderneming en de verantwoordelijke personen kredietwaardig zijn en moet een persoon borg staan voor de lening. Leningen van meer dan € 20.000 vereisen de borgstelling van twee personen. OPR-Finance B.V. Is gevestigd aan de Sarphatistraat 370 1018 GW Amsterdam.

Complimenten, klachten en tips voor OPR-Bedrijfskrediet           
Het aanvragen van een bedrijfskrediet is eenvoudig en de kredietbeslissing wordt nog dezelfde dag genomen, waarop het geld de volgende dag al op de ondernemersrekening wordt gestort. Indien de lening aanvraag vóór 16:00 uur is ontvangen, ontvangt de klant nog dezelfde dag de kredietbeslissing. Lening aanvragen worden 24/7 online geaccepteerd. De klantenservice is te bereiken op het nummer 085-064 3300 of het emailadres: klantenservice@opr-bedrijfskrediet.nl. Ook voor klachten! De klachten worden behandeld in overeenstemming met de Regeling Gedragscode Klein Zakelijke financieringen.

OPR-Bedrijfskrediet zegt een duidelijk en transparant prijsbeleid te voeren waarbij de vaste krediet vergoeding alle kosten van de lening dekt. Heeft u als klant werkelijk te maken gehad met een transparant beleid bij OPR? Wat is uw mening ten aanzien van de gestelde voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen voor en bedrijfskrediet? Graag horen wij van ReviewsBird.nl van u!         

Meer weten over de bedrijfskredieten van OPR-Bedrijfskrediet en zijn voorwaarden? Lees dan mee hier op ReviewsBird.nl! U bent welkom om de overige reviews te lezen op onze site over OPR-Bedrijfskrediet.