Krediet Groep Nederland

Alle reviews

Krediet Groep Nederland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Krediet Groep Nederland

Geld lenen? Daar moet je uren voor in de rij wachten! Dus bent u op zoek naar een snelle, maar ook betrouwbarekredietbemiddelaars? Bezoek dan gerust de website van ReviewsBird. Bij ReviewsBird.nl bent u terecht voor reviews die zich verder verdiepen in verschillende kredietbedrijven. In dereviews verkrijgt u informatie over de beoordeling van de kwaliteit van de producten, maar ook van de kwaliteit van de dienstverlening voorgenoemde bedrijven.

Over Krediet Groep Nederland
Krediet Groep Nederland is een groeiende kredietbemiddelaar in Nederland die sinds 1999 met verschillende banken in zee gaat en is gevestigd aan de Van Dedemstraat 198. U bent bij Krediet Groep Nederland terecht voor verschillende leningen met scherpe rentes. Verder maakt Krediet Groep Nederland ook deel uit van Financieel Fit.

Producten en diensten van Krediet Groep Nederland
Bij Krediet Groep Nederland bent u terecht voor leningen die onder de volgende categorieën vallen, zoals persoonlijke leningen, autoleningen, verbouwingsleningen, ambtenarenleningen, leningen oversluiten na echtscheiding, maar ook restschuld financiering, doorlopend krediet of de aanvraag voor een combinatielening. Krediet Groep Nederland heeft als doelstelling om klanten een goede beleving te geven bij het aanvragen van hun leningen en niet op een ouderwetse manier, maar met een digitale afwerking. Bij Krediet Groep Nederland is eenieder van harte welkom die een geldbedrag van 5000,- Euro en meer wil lenen. Verder kunnen niet alleen werkende, maar ook mensen met een pensioenuitkering bij Krediet Groep Nederland terecht. Krediet Groep Nederland biedt haar klanten de volgende voordelen: 100% transparantie, de laagste rente en premie, begeleiding na een rekening afsluiting, digitale aanlevering van documenten en behartiging van uw belangen. Verder is het altijd goed om te weten hoe de zaken verlopen.

Complimenten, klachten en tips over Krediet Groep Nederland
Ten eerste kunt u online, maar ook telefonisch contact opnemen om uw aanvraag te doen. Uw aanvraag wordt door één van de medewerkers binnen het bedrijf beoordeeld, vervolgens door de groep en dan ontvangt u antwoord als die akkoord gaat met uw aanvraag. De goedkeuring wordt per mail verzonden. Tenslotte dient u te kijken als u akkoord gaat met uw offerte, zodat u in de loop van diezelfde week kunt ontvangen. Mocht u niet tevreden zijn met de afhandeling en bent u ontevreden, dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 0164-650088 of u kunt een mail verzenden via info@kredietgroepnederland.nl. U kunt verder ook persoonlijk langslopen aan de Van Dedemstraat 198.

Bent u al een ervaren klant van dit bedrijf Krediet Groep Nederland? Wat vindt u van de dienstverlening? Hoe staat het met de klantenservice? Wat zijn de goede, maar ook minder goede kanten van het bedrijf? Laat uw ervaring weten in een review die u kunt plaatsen op de site van ReviewsBird.nl. ReviewsBird.nl deelt graag uw review met andere consumenten die ook op zoek zijn naar goede kredietbemiddelaars.

Bent u misschien op zoek naar een geschikte en betrouwbare plek om een krediet te nemen? Bekijk de site van ReviewsBird.nl indien u graag meer wenst te weten te komen over het bedrijf Krediet Groep Nederland. Misschien zouden zij iets voor u kunnen betekenen.