Freo

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Freo

Freo is een organisatie waar u geld kunt lenen, zij bieden persoonlijke leningen aan voor (bijna) iedereen. Het bedrijf is onderdeel van de bekende Nederlandse bank Rabobank. Alles bij Freo gaat online: de aanvraag, het afhandelen en het aanpassen van de lening. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Freo lezen, of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Freo

Freo werd opgericht in het jaar 2007, het bedrijf is een onderdeel van de Rabobank Groep. Het bedrijf biedt alleen online leningen aan en is dus uw online leenspecialist. Van het aanvragen van een nieuwe lening tot wijzigingen in uw bestaande contract, daadwerkelijk alles gaat bij Freo online. Dankzij "Mijn Freo", uw persoonlijke beveiligde leenomgeving, heeft u 24/7 toegang tot uw lening. En met de "Mijn Freo" app regelt u alles rondom uw lening gewoon vanuit uw eigen broekzak. De rente van Freo behoort tot de scherpste rentes van Nederland. Over de kosten doet het bedrijf niet geheimzinnig: bovenop uw leenbedrag betaalt u alleen rente. Niets meer en niets minder.

Producten en diensten van Freo

Maar hoe onderscheidt Freo zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Geld lenen bij Freo is helder en overzichtelijk: geen kleine lettertjes en ingewikkelde voorwaarden, wel standaard en lage rente. Het bedrijf biedt ook maar één lening aan: een persoonlijke lening. Bovendien betaalt iedereen met hetzelfde leenbedrag bij Freo hetzelfde tarief. Het bedrijf doet niet aan rente naar risico, ofwel risk based pricing. Niet iedereen kan zomaar een lening afsluiten bij Freo. Zo probeert het bedrijf de risico's te beperken en de rente laag te houden. Vooraf checkt het bedrijf dan ook of de lening wel bij u past. Zo weet u ook zeker dat u de lening echt kunt betalen.

Ook tijdens de looptijd houdt het bedrijf zicht op uw financiële situatie: verstandig lenen, noemt het bedrijf dat. Bij het bedrijf kunt u ook op elk moment vroegtijdig een deel of het gehele leen bedrag boetevrij aflossen. Bovendien zit u bij Freo nergens aan vast. U krijgt altijd veertien dagen bedenktijd na het afsluiten van een contract en ook geen verzekeringen waar u niet meer van afkomt.

Aanbevelingen, klachten en tips over Freo

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Freo? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Freo op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Freo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Freo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Freo nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Gepa van Bourgondië 1 jaar geleden
8
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Freo. Ik was op zoek naar een lening en vond hun website snel en gemakkelijk te gebruiken. Het berekeningsproces was eenvoudig en transparant, ik...

Alle reviews ( 1 )

Educatief Beoordelen: Positieve Ervaringen bij Geld Lenen via Freo

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Freo. Ik was op zoek naar een lening en vond hun website snel en gemakkelijk te gebruiken. Het berekeningsproces was eenvoudig en transparant, ik wist precies wat voor rente ik kon verwachten voordat ik de aanvraag indiende. Wat mij het meeste aansprak aan Freo was hun heldere voorwaarden. Ik voelde me niet in het ongewisse gelaten over mogelijke verborgen kosten of addertjes onder het gras, alles werd duidelijk uitgelegd. De afhandeling van mijn leningsaanvraag verliep ook erg soepel. Binnen korte tijd had ik een vrijblijvende offerte ontvangen die voldeed aan mijn behoeften. Na ondertekening van de papieren ging alles snel met als resultaat dat het geld binnen no time op mijn rekening stond. Alles bij elkaar genomen kan ik iedereen die op zoek is naar een persoonlijke lening zeker adviseren om eens contact op te nemen met Freo!

G
Gepa van Bourgondië 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!