A-krediet

Alle reviews

A-krediet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

A-krediet

 

 

Geld lenen kost geld. Dat weten we nu inmiddels wel. Maar soms heb je gewoon een lening nodig. Er zijn heel veel bedrijven en instanties die krediet verlenen, en al die verschillende bedrijven en instanties hebben allemaal verschillende eisen waaraan voldaan dient te worden voordat een lening verstrekt wordt. Dat niet alleen, maar ook de aflossingsregelingen en - nog belangrijker - de rentepercentages kunnen enorm verschillen! Als consument dien je dan ook goed beslagen ten ijs te komen wil je je een weg kunnen banen door al die aanbieders en de juiste voor jouw situatie te vinden. Bij ReviewsBird.nl zetten we de meest belangrijke aanbieders voor u op een rijtje. Het bedrijf A-Krediet is er éé n van. Hier kunt u de beoordelingen en reviews van andere consumenten lezen. Bij ons gaat het om de eerlijke reviews van echte mensen, zoals u en ik! Wilt u meer weten over A-krediet? Dan bent u hier op de juiste plek aangekomen! Uw review achterlaten waarin u uw eigen persoonlijke ervaringen beschrijft wordt door ons zeer gewaardeerd! 

Over A-Krediet
A-Krediet is een assurantiën kantoor waarbij het zwaartepunt van het bedrijf op het verstrekken van leningen ligt. De zelfstandige onderneming staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd en voldoet hiermee aan de normen en eisen zoals deze door de Nederlandse wet gesteld zijn. Het fysieke kantoor is gelegen in Bennekom, maar via de website is het vrij eenvoudig auto en reisverzekeringen af te sluiten en aanvragen voor leningen in te dienen. Het bedrijf is zowel telefonisch als via de mail te bereiken en heeft een aantal gediplomeerde en ervaren financiële adviseurs in dienst. 

Producten en diensten van A-Krediet 
Op de website van A Krediet vind je een overzicht van verzekeraars en verschillende verzekeringspolissen. A-Kredietwerkt samen met de meeste banken en verzekeraars in Nederland en is daarom redelijk objectief. De financiële medewerkers zijn dagelijks in onderhandeling met de verzekeraars om voor de scherpte prijzen voor deze polissen te zorgen en hun klanten te helpen bij het onderhoud van deze polissen. Kleine, zogenaamde ‘simple risk’ verzekeringen zoals bijvoorbeeld de wettelijk verplichte autoverzekering zijn heel gemakkelijk direct via de website af te sluiten zonder tussenkomst van een adviseur. A Krediet heeft als motto advies en service op maat te leveren. Op de website kan ook een gratis offerte worden aangevraagd worden.

Wanneer er een verzekering of lening is afgesloten, neemt A-Krediet het beheer van de polis over, waarbij zij verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van schades, terugvorderingen, eventuele premiewijzigingen, adreswijzigingen enzovoort. 

Complimenten, Klachten en Tips over A-Krediet 
Het afsluiten van een lening of het aanvragen van krediet is altijd een beetje een precaire kwestie. Ook bij het aangaan van een verzekeringen is het vaak, maar hopen dat de meest voorkomende schades gedekt zullen worden. Zeker wanneer u zelf niet zo een “administratie persoon” bent is het handig dit soort belangrijk werk uit te besteden aan een assurantiën kantoor met financiële adviseurs die alle belangrijke dingen voor u in de gaten houden. Wilt u weten wat andere mensen van A-Krediet vinden? Of heeft u zelf ervaring met het afsluiten van een lening of verzekering bij dit bedrijf? Wat vind u van de service? Laat hier uw review achter of lees de review van anderen.