Geldshop

Alle reviews

Geldshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Geldshop

In het verleden kon geld lenen niet zomaar, want dit was verboden in de middeleeuwen. Maar de italianen wisten dit te omzeilen door hun boekhouding op een bepaalde manier in te richten, waardoor zij niet blootgesteld werden. In de 17e eeuw ontstaat briefgeld en verlenen banken meer geld dan zij konden permitteren. 

U kent het vast wel: Let op, Geld lenen kost geld! Dit is niet alleen leuke slogan, maar het is een echte waarschuwing. In 1929 kent het verleden een trieste dag, omdat deze dag de bubbel ontplofte van het geld lenen. Veel leningen en aandelen verloren hierdoor hun waarde en er ontstond een grote crisis. 

Zit u even krap? En weet u dat u geld lenen wel kunt veroorloven? Er zijn verschillende bedrijven die u geld kunnen lenen als u bijvoorbeeld starterskapitaal nodig heeft voor een nieuw bedrijf. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, dan weet u zeker dat u ‘goedkoop’ geld kunt lenen.   
 
Over Geldshop
Geldshop biedt mogelijkheden aan om geld te lenen op een verantwoorde manier. Of u nou een nieuwe badkamer wilt of een vakantie wilt financieren, bij Geldshop is dat gemakkelijk mogelijk. Geld shop heeft een beloningsbeleid en trekt medewerkers aan met ervaring.

Geldshop leert u eerst kennen voordat zij geld uitlenen en misschien is dat voor beide partijen wel handig! Zo weet u alle voordelen en nadelen van het geld lenen bij Geldshop. Zij gaan verantwoordelijk om met de klant zodat u niet in de problemen komt. 
 
Een persoonlijke afspraak maken kan met geldshop, om zo uw wensen te laten weten. Een persoonlijk adviseur helpt u bij het afsluiten van een lening, zodat u weet waar u aan begint. De tarieven vindt u op de website. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven.

Producten en diensten Geldshop
Het lenen van geld is niet zo moeilijk, maar toch niet makkelijk. Tegenwoordig vragen geldleners toch een hoge rentepercentage. Bij Geldshop kunt u kijken welke tarieven van toepassing zijn op u lening. En zo is het mogelijk om tot wel €150.000,- te lenen.    

Op de website vraagt u vrijblijvend een offerte aan van het bedrag dat u wilt lenen. Afhankelijk van u doel, vragen zij uiteraard om wat gegevens en waarvoor u de lening wilt krijgen. Ook willen zij weten of wel in staat bent om de lening terug te kunnen betalen op lange termijn.

Het is voor u ook handig om eerst het rentebedrag te bekijken op de website. Als u er echt niet uitkomt kunt u op de website een persoonlijke afspraak maken en zij helpen u verder met het maken van een beslissing. Die droom om u badkamer nou eens te veranderen wordt toch even werkelijkheid!

Complimenten, klachten of tips voor Geldshop
Als u recent geld heeft geleend bij Geldshop, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald bedrag geleend bij Geldshop? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Geldshop willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Geldshop.