De Kruidenbaron

Alle reviews

De Kruidenbaron

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Logo Superfood.nl
Superfood.nl

Gezond eten is van het uiterste belang als je een fit, vitaal en lang leven wil leiden. Zelf je eigen eten klaarmaken met verse ingrediënten i...

Logo Wijnvoordeel.nl
Wijnvoordeel.nl

Heerlijk ontspannen - na een lange dag hard werken- genietend van de rust met een glaasje wijn op het dakterras! Verrukkelijk! Wilt u als wijnliefh...

Logo Koop en Koe | Grutto
Koop en Koe | Grutto

Verse rundvlees, varkensvlees of lamsvlees nodig voor het gezin? Op zoek naar een goed gesorteerde slagerij voor al uw vleessoorten? Neem eens een ...

De Kruidenbaron

Kruiden & specerijen zijn ideaal voor het opvoeren van welk gerecht dan ook. Al sinds eeuwen vormen ze dan ook een belangrijke rol in onze samenleving, ze bieden immers, luxe, (potentieel) medische voordelen, goede smaak en nog meer voordelen. Je gebruikt zelf waarschijnlijk ook regelmatig kruiden, of wellicht dat je naar een goede leverancier op zoek bent. Dan is De Kruidenbaron misschien wel interessant. De Kruidenbaron is namelijk — zoals de naam al suggereert — specialist op het gebied van kruiden & specerijen.

Alleen weet je wel zeker dat De Kruidenbaron aan jouw eisen, wensen en verwachtingen zal voldoen? Factoren als de klantenservice, verzendtijden, kwaliteit van de producten en de ervaringen van andere consumenten spelen dan al gauw een belangrijke rol voor je bestelproces. Om nou net over dit soort aspecten meer te leren kan je op ons platform, beoordelingen en reviews lezen.

Over De Kruidenbaron
De Kruidenbaron is een Nederlandse kruidenier. Ze hebben een hoofdkantoor aan Krimpen aan den IJssel. Het assortiment van de onderneming bestaat uit producten als: kruiden en specerijen zoals: venkel, sesamzaad, oregano, kruidnagel, kerrie madras, en nog vele andere soorten, ook allerlei toebehoren die met kruiden en specerijen te maken, worden door De Kruidenbaron geleverd. Vandaag de dag bestaat het assortiment van De Kruidenbaron uit zo’n 450+ verschillende soorten, die op voorraad zijn. Het bedrijf is in bezit van een WebwinkelKeur badge.

Producten en diensten De Kruidenbaron
Op de webshop van De Kruidenbaron bevinden diverse categorieën aan producten. Hierbij moet je denken aan: kruiden & specerijen, boemboes, sauzen, supplementen, thee, noten en toebehoren. Ben je geïnteresseerd in een van deze producten, dan kan je jouw zoektocht nog verder specificeren door in bepaalde prijs limieten, of bijvoorbeeld op alfabet, te zoeken. Ook bieden ze informatie over aan in de vorm van ‘’weetjes’’, leer daar meer over MSG, wat allergenen zijn, hoe je vanillestokjes kunt bewaren en nog meer.

Voor betalingen kan je de volgende betaalmethoden gebruiken: iDEAL, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal, Sofort, vooruitbetalen via bankoverschrijvingen, Bancontact en Afterpay. Bestellingen bedragen € 4,95 aan verzendkosten voor bestellingen onder de € 35,- als je voor meer hebt besteld wordt het gratis verzonden. Heb je een kortingscode, vul deze dan in tijdens je bestelproces. 

Contact
Vragen, klachten of een andere reden om met ze contact op te nemen? Gebruik daar een van deze manieren voor. Mailend via: info@dekruidenbaron.nl. Telefonisch contact via: +31(0)180-39 64 67. Ook kan je de volgende nummers voor je eigen onderzoek gebruiken: KvK nummer: 65098927 en BTW nummer: NL855979240B01. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00-16:00.

Laat een review achter
Al ooit besteld bij De Kruidenbaron? Schrijf daar dan een review over. We vinden dat jouw mening belangrijk is, vandaar dat je deze in de vorm van een review met ons kunt delen. Hierin zou je kunnen schrijven over wat je van de klantenserivce dacht, wat voor algemene indruk het bedrijf je gaf en of je ze aanraad. Ook andere consumenten kunnen daar baat bij hebben, die krijgen namelijk een potentieel kennis rijker perspectief over De Kruidenbaron. Wil je meer leren over De Kruidenbaron of andere bedrijven? Dan kun je reviews en beoordelingen op onze website vinden.