Oxxio Telecom

Alle reviews

Oxxio Telecom

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo EasySwitch.nl
EasySwitch.nl

Heel veel vergelijkingssites gaan over gespecialiseerde onderwerpen: Er zijn vergelijkingssites voor verzekeringen, leningen, mobiele abonnementen ...

Logo Gaslicht.com
Gaslicht.com

Wordt u ook soms gek van al die keuzes die we hebben tegenwoordig? Zelfs wanneer je gas en licht voor in je woon- of kantoorpand wilt regelen,...

Logo Nederlandse Energie Maatschappij | NLE
Nederlandse Energie Maatschappij | NLE

Het gemiddelde huishouden in Nederland verbruikt per jaar 2.730 kWh aan stroom. Deze stroom wordt geleverd door verschillende leveranciers, waarond...

Logo MetDeZon
MetDeZon

Om duurzaam met het klimaat om te gaan kun je zelf een aantal dingen doen. Kleine aanpassingen zijn makkelijk te maken en kosten vaak niet veel maa...

Oxxio Telecom

Weet je waar de meeste mensen jaarlijks veel op kunnen besparen? Dat is zonder twijfel hun energiefactuur. Het is dus zaak dat je een goedkope en efficiënte energievoorziening vindt, zo ook voor internet, TV en je telefoon. Bij Oxxio Telecom kun je hiervoor terecht. Lees eerst wel eens goed wat anderen te zeggen hebben over het bedrijf, hier op ReviewsBird, zodat je goed geïnformeerd begint aan je zoektocht.

Over Oxxio Telecom
Oxxio Telecom is een bedrijf uit Nederland dat klanten energie, internet, TV en bellen aanbiedt. Oxxio Telecom werd opgericht in 2000 door twee ondernemers, Eric de Heus en Kees Donkervoort. Voorheen heette het bedrijf Energiebedrijf.com, maar in 2005 veranderde het van naam en werd het overgenomen door het Britse energiebedrijf Centrica. Oxxio Telecom is onderdeel van de Eneco Groep en is gevestigd in Rotterdam. Wil je contact leggen met Oxxio Telecom? Dan kun je eens via hun sociale media proberen, zoals Twitter en Facebook. Ook is er een chatbot op de website. Er bestaat ook een Oxxio App, waarbinnen je een chat kan vinden om met het bedrijf te communiceren.

Producten en diensten van Oxxio Telecom
Oxxio Telecom is vooral gericht op hun klanten voordelige energie aan te bieden. Je kunt dit aanvragen via de website en alles online regelen, van het aanvragen van een offerte, opstellen van een contract tot het beheren van je account. Zit je momenteel bij een andere voorziener? Geen probleem, Oxxio Telecom helpt je bij het overstappen. Ook kun je energie vergelijken via hun website. Oxxio Telecom heeft ook een aanbod van 100% groene stroom en gas. Je kun je deal berekenen in 1 minuut, door het ingeven van je postcode, huisnummer, stroom- en gasverbruik. Indien je met spoed energie nodig hebt, kun je de spoeddienst van Oxxio Telecom inschakelen.

Hiernaast biedt Oxxio Telecom ook Internet , TV & Bellen aan. Dat betekent dat je bij hen terecht kan voor je internetverbinding, net als kabel en een vaste telefoonverbinding. Je kunt deze diensten individueel aankopen, of opteren voor een combinatiepakket. Via de website kun je ook een blog vinden, waar je informatie kan lezen over energielabels, tips & tricks en andere relevante onderwerpen. Een groot deel van de Oxxio Telecom service hangt vast aan hun Oxxio App, waarmee je alles rondom stroom en gas kan regelen. Je hebt te allen tijde inzicht in je verbruik, maandbedrag en betalingen. Ook kun je meterstanden en wijzigingen ermee doorgeven. Deze app kun je downloaden via de App Store of bij Google Play.

Klachten, complimenten en tips voor Oxxio Telecom
Bij een aanbieder van energie, internet en TV kan er natuurlijk heel wat mislopen. Heb je zelf ervaringen opgedaan met Oxxio Telecom? Als je klant bent en misschien een klacht hebt over hun diensten, prijzen of service, dan kun je dat hier op ReviewsBird laten weten. Informeer andere mensen over wat jouw beoordeling is van dat bedrijf, zo kunnen die zich immers een goed beeld vormen van Oxxio Telecom. Maar ben je enorm tevreden en je wil een complimentje geven wegens een puike dienstverlening? Dat is zeker ook mogelijk! Deel je mening met de wereld en schrijf een review.