Budget Energie reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Budget Energie

Een ervaring zegt meer dan een mooie website of pakkende leus.

Dit geld voor alle soorten ondernemers en winkels dus ook voor energieleveranciers. Daarom willen we jou vragen wat je ervaring is met Budget Energie. Deze ervaring kan anderen helpen om een goede keuze te maken voor een energieleverancier.

Budget Energie is een energieleverancier van Groene energie. Het bedrijf is onderdeel van Budget Thuis waar je Mobiele abonnementen kunt afsluiten. Als je kiest voor energie van Budget Energie en Budget Mobiel dan krijg je flinke combikorting.

We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met dit relatief nieuwe energiebedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over de service en de prijs-kwaliteit verhouding? Aan de hand van de informatie die je ons geeft kunnen anderen zich een objectief beeld vormen van dit bedrijf.

Over Budget Energie
Zoals gezegd is Budget Energie onderdeel van Budget Thuis die ook het merk Budget Mobiel en Budget Alles-in-1 hebben. Het bedrijf voorziet ruim een miljoen mensen van stroom en gas. Het bedrijf wil zichzelf profileren als een bedrijf waar je eenvoudig saaie producten kunt kopen.

Iedereen heeft stroom en gas nodig maar ook mobiele telefonie, internet en televisie. Volgens Budget Energie zijn dit saaie producten waar je liever niet te veel tijd aan besteed. Daarom willen ze het simpel en eenvoudig houden.

De stroom die geleverd word door Budget Energie is 100% groen. De stroom word gegenereerd door wind, biomassa en waterkracht. De stroom komt niet alleen uit Nederland, maar ook uit andere landen. Het bedrijf wil transparant zijn over de bronnen en heeft daarom een complete lijst op hun website gezet.

Producten en diensten van Budget Energie
Bij Budget Energie kun je Groene stroom en gas afnemen. Het overstappen is heel eenvoudig. Je bekijkt wanneer je huidige energiecontract afloopt en Budget Energie zal vervolgens zorgen dat je oude contract wordt opgezegd en naadloos overloopt in het contract met Budget Energie.

Om het simpel te houden bieden ze maar 3 verschillende pakketten aan. Voor alle pakketten geld dat de stroom 100% groen is, je 14 dagen hebt om jezelf te bedenken en dat je recht hebt op persoonlijke en goede service. Je kunt een pakket kiezen waarbij de energie voor 3 of 1 jaar vast staat, of een pakket waarbij de energieprijs variabel is. Hoe langer je contract duurt hoe goedkoper het pakket. Als je ervoor kiest om ook een Mobiel abonnement, tv en internet af te sluiten via deze organisatie dan krijg je maandelijks extra korting.

Als je zonnepanelen hebt of wil aanschaffen dan kun je met Budget Energie overeenkomen dat ze van jou de overgebleven energie afnemen en krijg je korting op het pakket. Als je nog geen zonnepanelen hebt dan kun je bij de BonGo Solar, een partner van Budget Energie terecht voor het huren of kopen van zonnepanelen.

Ervaringen, klachten en tips over Budget Energie
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet. Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Vink 1 jaar geleden
8.5
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Budget Energie. Ik was op zoek naar een nieuw energiecontract en kwam de website van Budget Energie tegen. Het viel me gelijk op dat ze zichzel...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige overstap naar budgetvriendelijke energieleverancier

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Budget Energie. Ik was op zoek naar een nieuw energiecontract en kwam de website van Budget Energie tegen. Het viel me gelijk op dat ze zichzelf positioneren als de goedkoopste aanbieder, wat natuurlijk erg aantrekkelijk is als klant. Na het vergelijken van verschillende contracten ben ik overgestapt naar het variabele contract bij Budget Energie. Dit kon allemaal online geregeld worden, wat ik heel gemakkelijk vond. Bovendien had ik binnen no-time bevestiging van mijn nieuwe contract in mijn mailbox ontvangen. De overstap zelf is probleemloos verlopen en sindsdien heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Budget Energie. De facturen zijn transparant en duidelijk, waardoor ik precies weet waarvoor ik betaal. Over het algemeen kan ik daarom concluderen dat Budget Energie een voordelige, betrouwbare energieleverancier is met goede service!

V
Vink 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!