Budget Energie reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Budget Energie

Budget Energie: Groene Stroom en Gas voor een Voordelige Prijs

Budget Energie is een energieleverancier die bekend staat om zijn groene stroom en gas voor een voordelige prijs. Met meer dan 1 miljoen klanten heeft Budget Energie bewezen betrouwbaar en populair te zijn onder consumenten. In deze review zullen we de verschillende aspecten van Budget Energie bespreken, inclusief de tarieven, contractmogelijkheden en klantenservice. Laten we beginnen met een beroemde quote van Thomas Edison: "The value of an idea lies in the using of it."

Voordelige Tarieven voor Energie

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor Budget Energie kiezen, zijn de voordelige tarieven. Bij Budget Energie kun je kiezen voor een variabel, vast of dynamisch contract. Met een variabel contract profiteer je van flexibiliteit, aangezien je maandelijks kunt opzeggen en de tarieven maandelijks veranderen. Als je liever zekerheid wilt, is een vast contract een goede keuze. Voor degenen die graag de controle willen hebben over hun energieverbruik, is er het dynamische contract. Hierbij wijzigen de stroomtarieven elk uur en de gastarieven elke dag, zodat je kunt inspelen op de goedkoopste momenten om energie te verbruiken.

Combineer met Budget Mobiel en Budget Alles-in-1 voor Combikorting

Een ander voordeel van Budget Energie is dat het onderdeel is van Budget Thuis, wat betekent dat je kunt profiteren van combikorting door Budget Energie te combineren met Budget Mobiel en/of Budget Alles-in-1. Elke maand kun je extra besparen op de al lage prijzen voor internet, tv en sim only. Dit kan oplopen tot ?17,50 per maand, wat een aanzienlijk bedrag is. Bovendien is het handig om al je diensten bij één partij af te nemen, wat zorgt voor gemak en overzicht.

100% Groene Stroom en Gas

Budget Energie biedt zijn klanten 100% groene stroom en gas. Dit betekent dat bij het opwekken van de energie geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen, wat beter is voor het milieu. Daarnaast kiest Budget Energie ervoor om slechts enkele pakketten aan te bieden, wat het overzichtelijk maakt voor de consument. Ongeacht het gekozen pakket, krijg je altijd 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en goede klantenservice. Ook zorgt Budget Energie voor een vlekkeloze overstap, zodat je zonder gedoe kunt genieten van groene energie.

Klantenservice en Bereikbaarheid

Budget Energie staat bekend om zijn goede klantenservice en bereikbaarheid. Je kunt je termijnbedrag aanpassen, meterstanden doorgeven en verhuizingen doorgeven via de website of de app. Voor de meest gestelde vragen heeft Budget Energie een klantenservicepagina waar je alle informatie kunt vinden, inclusief de antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, dan staat de klantenservice van Budget Energie altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Conclusie

Budget Energie is een betrouwbare en populaire energieleverancier die groene stroom en gas aanbiedt voor een voordelige prijs. Met verschillende contractmogelijkheden, combikorting en goede klantenservice is het geen verrassing dat steeds meer mensen kiezen voor Budget Energie. Bespaar geld en draag bij aan een schonere wereld door over te stappen naar Budget Energie.

Heb je ervaring met Budget Energie? Laat dan een review achter op ons platform en deel je ervaringen met andere consumenten. Jouw mening is belangrijk en kan anderen helpen bij het maken van een keuze. Bedankt voor je medewerking!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Vink 1 jaar geleden
8.5
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Budget Energie. Ik was op zoek naar een nieuw energiecontract en kwam de website van Budget Energie tegen. Het viel me gelijk op dat ze zichzel...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige overstap naar budgetvriendelijke energieleverancier

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Budget Energie. Ik was op zoek naar een nieuw energiecontract en kwam de website van Budget Energie tegen. Het viel me gelijk op dat ze zichzelf positioneren als de goedkoopste aanbieder, wat natuurlijk erg aantrekkelijk is als klant. Na het vergelijken van verschillende contracten ben ik overgestapt naar het variabele contract bij Budget Energie. Dit kon allemaal online geregeld worden, wat ik heel gemakkelijk vond. Bovendien had ik binnen no-time bevestiging van mijn nieuwe contract in mijn mailbox ontvangen. De overstap zelf is probleemloos verlopen en sindsdien heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Budget Energie. De facturen zijn transparant en duidelijk, waardoor ik precies weet waarvoor ik betaal. Over het algemeen kan ik daarom concluderen dat Budget Energie een voordelige, betrouwbare energieleverancier is met goede service!

V
Vink 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review