Oxxio

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Oxxio

In Nederland ben je vrij om je eigen energieleverancier te kiezen. Er zijn méér dan 30 energieleveranciers op de markt. Energietarieven kunnen sterk verschillen per leverancier, dus is het slim om energieleveranciers te vergelijken. Wanneer je dit doet, hou dan ook rekening met de kosten voor transport, het vastrecht en energiebelasting. Naast het beste tarief vind je misschien duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ook wel belangrijk?

Het is altijd aan te raden de contractvoorwaarden goed na te lezen en te controleren of er extra kosten worden gereken voor een bepaalde betaalwijze en of er eventueel extra wordt gerekend wanneer je te laat betaald.

Diensten van Oxxio

Oxxio Energie is een energieleverancier die tegen voordelige prijzen groene stroom en gas wil leveren, net als kwalitatief TV & Bellen. Oxxio TV & Bellen maakt gebruik van het KPN netwerk en biedt snel en stabiel internet, en interactieve TV met Begin Gemist, Terugkijken en Live pauzeren.

Oxxio wenst een verschil te maken d.m.v. een persoonlijke en snelle online service. Het is een App-only energieleverancier die de nadruk legt op innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Oxxio bestond tot 2005 uit drie verschillende merken: Energiebdrijf.com, Our Engery en Evolta.

Wat biedt Oxxio?

Oxxio Energie werkt met verschillend contractvormen, waarbij het mogelijk is om je maandelijkse tarieven vast te zetten voor 3 jaar. Oxxio ontwikkelde een app die je toelaat je verbruik in real-time op te volgen en aan te passen. In de App kan je zie hoe veel je al hebt verbruikt. Ben je vaker thuis dan verwacht, dan verbruik je waarschijnlijk meer energie dan normaal en dit is dan duidelijk zichtbaar. Je kan evalueren hoever je precies over je termijnbedrag zit en dit bedrag dan ook eventueel laten aanpassen.

De App beschikt over een chatbot die altijd en overal een antwoord geeft op de meest gestelde vragen en probleemstellingen, zodat je zelf een aantal zaken snel en simpel kunt regelen. De Oxxio App laat je ook toe om je kosten te beheren en je contract en nota’s gemakkelijk in te kijken. Oxxio biedt ook een Pro abonnement dat je toelaat om te evalueren welke apparaten sluipverbruikers zijn, zodat je spaarzamer kunt verbruiken.

De stroom die Oxxio levert is 100% groen. De geleverde energie wordt opgewekt door windmolens vanuit geheel Europa.

Een contract bij Oxxio loopt minimaal 3 jaar en betaling is enkel mogelijk met automatische incasso. Als je je contract vroegtijdig wilt stopzetten moet je dit laten afkopen door een andere energieleverancier en betaal je daarvoor een boete.

Complimenten, klachten en tips voor Oxxio

Ben jij klant (of klant geweest) bij Oxxio voor gas, elektriciteit, TV & Bellen en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Is de App-chatbot nuttig en handig? Werd je contract snel in orde gebracht en je verbruik goed opgevolgd? Is Oxxio een betrouwbare energieleverancier? Kreeg u vaak te maken met pannes en hoe werden deze dan opgelost? Zijn de facturen van Oxxio duidelijk en verloopt de overgang naar een eventuele andere energieleverancier vlot en probleemloos? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review