Oxxio

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Oxxio

Introductie

Oxxio is een energieleverancier die al ruim 20 jaar actief is op de Nederlandse markt. Met hun groene stroom en slimme diensten willen ze energie voor jou makkelijker, beter en een stukje leuker maken. Maar hoe is het nou echt om klant te zijn bij Oxxio? In deze uitgebreide review nemen we alle aspecten onder de loep.

Prijzen en tarieven

Oxxio biedt verschillende energiecontracten aan, waaronder 1 jaar vast en 3 jaar vast. Het mooie is dat al hun stroom 100% groen is, afkomstig uit wind. Wat betreft de tarieven hanteert Oxxio scherpe prijzen. Ze doen er alles aan om jou het best mogelijke tarief voor stroom en gas te bieden. Het is dan ook zeker de moeite waard om te vergelijken en eventueel over te stappen naar Oxxio.

Overstapproces

Het overstappen naar een nieuwe energieleverancier kan soms een gedoe zijn, maar bij Oxxio maken ze het je zo gemakkelijk mogelijk. Ze willen namelijk het beste overstapproces bieden en dat zie je terug in hun score van 8,6 op de GfK Energiemonitor. Het contract is netjes, overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Bovendien kun je snel in contact treden met Oxxio als je vragen hebt.

De Oxxio App

Een van de grote voordelen van Oxxio is de Oxxio App. Met deze app heb je inzicht in je energieverbruik en kun je eenvoudig je energiezaken regelen. Je kunt bijvoorbeeld je termijnbedrag aanpassen of je persoonlijke gegevens wijzigen. Daarnaast biedt de app handige inzichten, zoals het verbruik per dag of zelfs per type apparaat. Zo kun je energieslurpers opsporen en besparen op je energiekosten. Gebruikers waarderen de Oxxio App dan ook met 4 sterren in de App Store.

Citaten

“Energie is leuk, maar het moet niet te veel kosten. Snappen wij ook.” - Oxxio

Service en klanttevredenheid

Oxxio staat bekend om hun goede service en klanttevredenheid. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en het contact verloopt soepel via de Oxxio App. Ook de klanten zijn dik tevreden, zo blijkt uit de 548 beoordelingen met een gemiddelde score van 4 sterren. Het is fijn om te weten dat je bij Oxxio in goede handen bent.

Conclusie

Oxxio is een betrouwbare energieleverancier die met hun groene stroom en handige Oxxio App energie voor jou makkelijker, beter en leuker maakt. Met scherpe prijzen, een goed overstapproces en uitstekende service is het zeker de moeite waard om Oxxio te overwegen als jouw energieleverancier.

Laat een review achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Loek van Leeuwen 8 maanden geleden
8
Ik heb onlangs Oxxio Energie ontdekt en ik ben onder de indruk van hun diensten. Als 100% groene stroomleverancier zijn ze een betrouwbare keuze voor mensen die om het milieu geven en willen...

Alle reviews ( 1 )

Positieve review van Oxxio Energie's diensten

Ik heb onlangs Oxxio Energie ontdekt en ik ben onder de indruk van hun diensten. Als 100% groene stroomleverancier zijn ze een betrouwbare keuze voor mensen die om het milieu geven en willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Wat ik echt waardeer aan Oxxio is hun app, waarmee je energie bespaart en gemakkelijk al je energiezaken kunt regelen. De app is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief, zelfs als je er niet zo handig mee bent. Ook wil ik de klantenservice even noemen, die altijd snel reageert op mijn vragen. Het geeft me gemoedsrust dat er iemand beschikbaar is om eventuele problemen op te lossen of mij te adviseren over mijn energieverbruik. Kortom, als je op zoek bent naar een groene stroomleverancier met geweldige digitale hulpmiddelen en klantenservice, dan raad ik zeker aan om eens naar Oxxio Energie te kijken!

L
Loek van Leeuwen 8 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review