Electrabel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Electrabel

Electrabel: Voordeel én Zekerheid!

Electrabel is een betrouwbare en populaire energieleverancier in Nederland. Met hun uitstekende service en aanbod van vaste tarieven, zijn ze een goede keuze voor zowel particulieren als zzp'ers en mkb-bedrijven. Ze streven naar een groenere toekomst voor Nederland en bieden Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas aan. Daarnaast zijn ze beoordeeld met een 8,0, wat aangeeft dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat bij Electrabel.

Ontdek het Gemak van Electrabel

Bij Electrabel draait alles om gemak. Ze willen hun klanten helpen om duurzamer te wonen, zonder dat hier grote investeringen voor nodig zijn. Met de energie van Electrabel krijgen klanten altijd Nederlandse groene stroom en wordt de CO2-uitstoot van het gasverbruik gecompenseerd. Dit betekent dat de energie van Electrabel CO2-neutraal is, zodat klanten duurzamer kunnen wonen zonder extra kosten.

Je energiezaken regelen bij Electrabel is eenvoudig en handig. Via MijnENGIE of de gratis ENGIE-app heb je altijd grip op je energiekosten en inzicht in je energieverbruik. Inloggen bij MijnENGIE is een fluitje van een cent en met de Online BespaarScan kun je binnen 2 minuten ontdekken hoe jij kunt besparen op je energieverbruik. Ook kun je regelmatig de termijnbedragcheck doen om verrassingen bij je jaarrekening te voorkomen. Bovendien kun je altijd en overal je energieverbruik en energiekosten bekijken met de ENGIE-app, die handig en gebruiksvriendelijk is.

Groene Stappen Zetten met Electrabel

Electrabel zet zich in voor een duurzame toekomst en neemt daarom verschillende groene stappen. Ze hebben eigen windmolens en zonneparken verspreid over Nederland en hun aantal duurzame bronnen groeit jaarlijks. Dit betekent dat ze streven naar 100% Nederlandse groene stroom voor iedereen. Daarnaast compenseert Electrabel sinds 2019 alle CO2-uitstoot van nieuwe klanten. Met deze projecten verminderen ze niet alleen CO2, maar verbeteren ze ook de leefomstandigheden.

Electrabel gelooft dat besparen op energie begint met inzicht in je verbruik. Daarom bieden ze hun klanten de gratis ENGIE-app aan, waarmee je eenvoudig kunt zien hoeveel energie je verbruikt. Zo heb je altijd en overal grip op je energieverbruik. Daarnaast helpt Electrabel je met jouw persoonlijke energie-uitdaging, hoe klein of groot deze ook is. Of je nu advies nodig hebt over energiebesparing of een warmtepomp, Electrabel staat voor je klaar.

"The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it." - Robert Swan

Duurzaam Verwarmen met een Warmtepomp

Een van de manieren waarop Electrabel klanten helpt om energie te besparen en duurzaam te verwarmen, is door het aanbieden van warmtepompen. Met een warmtepomp kun je tot wel 70% besparen op je gasverbruik, wat zich snel terugverdient. Bovendien kun je profiteren van minimaal ? 2.400,- subsidie en binnen 3 maanden je warmtepomp in huis hebben. Zo kun je deze winter al genieten van duurzame verwarming. Allemaal met het gemak van Electrabel.

Laat jouw review achter voor Electrabel!

Heb jij ervaring met Electrabel? Laat dan jouw review achter op ReviewsBird. We horen graag jouw mening over de service, het aanbod en de duurzaamheidsinspanningen van Electrabel. Jouw review kan anderen helpen bij het maken van een keuze voor een energieleverancier. Samen kunnen we Nederland groener maken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
dr. Lindsey Smits B 9 maanden geleden
8.5
Ik heb onlangs de diensten van Electrabel gebruikt om mijn energierekening te verlagen. Ik ben buitengewoon blij met wat ze mij hebben kunnen bieden. Om te beginnen was hun klantenservice u...

Alle reviews ( 1 )

Positieve ervaring bij Electrabel

Ik heb onlangs de diensten van Electrabel gebruikt om mijn energierekening te verlagen. Ik ben buitengewoon blij met wat ze mij hebben kunnen bieden. Om te beginnen was hun klantenservice uitstekend. De medewerkers waren deskundig en namen alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden en me op weg te helpen bij het kiezen van de juiste opties voor groene stroom en gas. Bovendien waren ze erg vriendelijk en gastvrij, wat de ervaring des te aangenamer maakte. Daarnaast wil ik benadrukken dat Electrabel een bedrijf is dat zich inzet voor duurzaamheid door middel van investeren in hernieuwbare energiebronnen. Het feit dat zij wereldwijd de grootste investeerder zijn op dit gebied spreekt boekdelen over hun toewijding aan een schonere planeet. Dit gaf mij als consument veel vertrouwen in hun service. Tenslotte wil ik graag toevoegen hoe eenvoudig het proces was om over te stappen naar Electrabel: geen gedoe of haken en ogen, gewoon snel een online formulier invullen en klaar! Kortom, ik zou zeker aanraden om gebruik te maken van de diensten die Electrabel biedt voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame energie tegen redelijke prijzen met daarbij uitstekende klantenservice.

d
dr. Lindsey Smits B 9 maanden geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review