EasySwitch.nl

Alle reviews

EasySwitch.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

EasySwitch.nl

Heel veel vergelijkingssites gaan over gespecialiseerde onderwerpen: Er zijn vergelijkingssites voor verzekeringen, leningen, mobiele abonnementen en ga zo maar door. Maar wat is de kwaliteit van de vergelijkingssite zelf? Welke vergelijkingssite doet daadwerkelijk wat ze beloven en geeft de juiste prijzen? Om deze reden hebben wij op onze site ReviewsBird.nl ook verschillende vergelijkingssites opgenomen. In dit artikel zullen we verder ingaan op de vergelijkingssite met de naam EasySwitch.nl, een vergelijkingssite voor energieleveranciers. Lees hier wat anderen vinden van deze vergelijkingssite. Heeft u wel eens gebruik gemaakt van EasysSwitch.nl? Dan zou u ons een heel groot plezier doen wanneer u uw review bij ons achterlaat. ReviewsBird.nl is een site waarbij de onafhankelijke beoordelingen van de in onze database opgenomen bedrijven centraal staat. 

Over EasySwitch.nl
EasySwitch.nl is een vergelijkingswebsite waarop bijna alle Nederlandse aanbieders van energie zijn in opgenomen. Het bedrijf vraagt aan iedere energieleverancier die op de vergelijkingssite geplaatst wil worden een vergoeding. Deze vergoeding wordt gebruikt om de kosten en onkosten van de website te betalen. Over het ontstaan en de organisatiestructuur is niet veel bekend, maar er is wel een pagina op de website waarin alle medewerkers voorgesteld worden. Uiteraard worden op de website ook de manieren weergegeven waarop de klanten contact met de medewerkers kunnen opnemen.

Producten en diensten van EasySwitch.nl
Op de website van EasySwitch.nl vind je alles wat met energie te maken heeft. Er is een goede rubriek met informatie over groene energie en duurzame energie, en een bijna volledige lijst van de aanbieders van energie in Nederland. Het gaat hier om een vergelijkingssite. Op het offerteformulier kunt u uw persoonlijke gegevens van uw huishouden (soort woning, aantal bewoners, buurt, etc.) invullen. Het systeem rekent dan uit bij welke energieleverancier u het goedkoopste jaar abonnement kunt afsluiten en hoeveel u zou betalen bij de andere leveranciers die opgenomen zijn op de vergelijkingssite. Mocht u aan de hand daarvan besluiten om van energieleverancier te wisselen, dan kan dit direct via de site aangegeven worden. Hiervoor dient u de gegevens van het energiebedrijf waar u nu bij bent aangesloten door te geven. Omdat de energieprijzen jaarlijks veel verschillen en er voor nieuwe klanten regelmatig een welkomst geschenk wordt weggegeven of korting wordt gegeven kan het jaarlijks overstappen naar een andere energieleverancier aardig wat voordeel opleveren

Complimenten, Klachten en Tips over EasySwitch.nl
Heeft u zelf wel eens gebruik gemaakt van de energie vergelijker of de diensten van EasySwitch.nl, dan zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u een review over deze websites zou willen achterlaten. Alle beoordelingen worden door ons geplaatst; wij horen graag uw negatieve, maar ook uw positieve ervaringen. 

ReviewsBird.nl is er speciaal voor de gebruiker. Ons doel is een platform te creëren voor de consument waarbij eerlijkheid centraal staat. Daarom is het zo belangrijk uw review achter te laten. Heeft u ervaring met een van de bedrijven die op onze pagina zijn opgenomen? Uw mening telt! Laat anderen weten wat u over de service, de producten en de diensten denkt zodat andere consumenten zich een beter beeld kunnen vormen wat zij kunnen verwachten van een bepaald bedrijf.