Gaslicht.com

Alle reviews

Gaslicht.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Gaslicht.com

 

Wordt u ook soms gek van al die keuzes die we hebben tegenwoordig? Zelfs wanneer je gas en licht voor in je woon- of kantoorpand wilt regelen, dien je tegenwoordig een heel onderzoek te doen. Een contract afsluiten met een nutsbedrijf doe je niet ‘zomaar’.  Als kritische consument heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende soorten energie: groene energie, duurzame energie, energie van zonnepanelen. En aan alles hangt natuurlijk een prijskaartje. Natuurlijk mogen energieleveranciers op onze site niet ontbreken. Gaslicht.com is geen energieleverancier, maar een vergelijkingssite van verschillende energiebedrijven die werkzaam zijn in Nederland. Heeft u deze vergelijkingssite wel eens geprobeerd? Wat vind u van de opgenomen pakketten en het advies? Lees hier de beoordelingen van andere consumenten of laat uw eigen review achter over deze online site Gaslicht.com

Over Gaslicht.com
Het bedrijf Gaslicht.com is een initiatief van de Bencom Group, een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van vergelijkingssites. Het begon in 1998, toen de dertienjarige Ben Woldering van zijn leraar op school de opdracht kreeg om een website te maken. In plaats van een website voor één bepaald bedrijf te maken, besloot de jonge webdesigner in dop een vergelijkingssite te maken. Bellen.com was geboren. Het idee was zo vernieuwend en goed uitgedacht dat de demowebsite daadwerkelijk de lucht in ging en de jonge Ben kreeg hiermee veel aandacht van de media. Inmiddels heeft de Bencom Group verschillende vergelijkingssites en 9 vaste werknemers. Aangezien de markt op het gebied van energieleveranciers altijd in beweging is, is het bedrijf drukdoende hun informatie op de website actueel te houden. Het bedrijf is gevestigd in Groningen en heeft een bezoekadres in Voorthuizen. De Bencom Group krijgt geen geldelijke vergoedingen van de bedrijven die op hun vergelijkingssite opgenomen zijn en doet zelfs ook zaken met bedrijven die niet in hun vergelijkingsgids zijn opgenomen. Hierdoor blijft de onafhankelijkheid van de vergelijkingssites gewaarborgd. Het bedrijf maakt winst door middel van betaalde advertenties op hun site, vergelijkbaar met Google Ads.

Producten en diensten van Gaslicht.com
Op de vergelijkingssite van Gaslicht.com vind je objectieve informatie over alle diensten en tarieven van Nederlandse energieleveranciers. Nagenoeg 95% van alle energieleveranciers zijn op deze vergelijkingssite te vinden. Via de site worden consumenten in staat gesteld de energieleveranciers met elkaar te vergelijken om zo te bepalen welke leverancier het beste aansluit op de persoonlijke wensen. In de meeste gevallen kun je via deze website ook direct een contract met de leverancier afsluiten en in sommige gevallen kan ook de oversluiting naar een andere leverancier via deze website gemakkelijk geregeld worden. Voor eventuele vragen en hulp is er een helpdesk, die zowel telefonisch, via de email en via de WhatsApp te bereiken is.

Complimenten, Klachten en Tips over Gaslicht.com
Het is vaak moeilijk om aan de hand van een website een beeld te krijgen van het bedrijf wat er achter zit. Dit omdat de webdesigner die verantwoordelijk is voor de website er uiteraard alles aan doet om het bedrijf zo gelikt mogelijk te presenteren en de website zo te bouwen dat u als consument verleid wordt om aankopen te doen.  Maar hoe vaak komt het niet voor dat een product er in het echt heel anders uitziet dan op de foto’s die op de website staan? Daarom vragen wij uw hulp: Het doel van ReviewsBird.nl is om u als consument middels reviews van andere klanten in staat te stellen een beter beeld te krijgen van de verschillende aanbieders van producten en diensten op het internet. Lees hier de ervaringen en beoordelingen van echte klanten. Zelf ook zaken gedaan met een bepaald bedrijf? Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u ook uw review bij ons zou achterlaten.