Pure energie

Alle reviews

Pure energie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Pure energie

Iedereen heeft stroom nodig in zijn huis en dus ook een energieleverancier. Er zijn in Nederland heel wat leveranciers met nog meer verschillende pakketten. En wat als je het liefste groene stroom koopt, waar moet je dan terecht. Pure Energie is een leverancier van groene stroom. Heb jij gekozen voor groene stroom van Pure Energie dan willen we graag horen wat je ervaring is. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen bepalen of ze ook over zullen stappen naar Pure Energie. 

Pure Energie is een energieleverancier die groene stroom leveren die ze zelf opgewekt hebben in Nederland. De energie die ze leveren is duurzaam en komt van hun eigen windmolens en zonnepanelen.

Neem jij al stroom af bij Pure Energie dan willen we jou vragen om je ervaring met ons te delen. Was het bijvoorbeeld makkelijk om over te stappen en hoe is de prijs-kwaliteit verhouding? We zijn heel benieuwd, met jouw ervaring kun je anderen helpen die nu nog twijfelen of ze over zullen stappen. 

Over Pure Energie
Pure Energie is een bedrijf dat in 2013 is opgericht door de Raedthuys Groep. Het bedrijf dat onder leiding staat van Alfons Wispels is gevestigd in Enschede waar circa 50 werknemers werken.

Pure Energie verkoopt niet alleen groene stroom, ze maken het ook nog eens zelf. Ze hebben ongeveer 70 windmolens. Met de windmolens produceren ze ongeveer 135 megawatt waarmee ze 90.000 huishoudens kunnen voorzien van energie. De overige energie word opgewekt met meer dan 50.000 zonnepanelen.

Het doel van Pure Energie is om heel Nederland te verduurzamen. Ze willen ervoor zorgen dat stroom in de toekomst alleen nog maar op een duurzame manier word opgewekt en niet via kolen of gascentrales. Als je stroom afneemt van Pure Energie dan zul je alleen stroom krijgen die gemaakt is door Pure Energie zelf, zo ben je er altijd zeker van dat je energie groen is.

Ze willen daarnaast ook zorgen voor een aangename klantervaring. Daarom is de prijs voor de stroom voor iedereen gelijk, of je nu een oude of nieuwe klant bent. Daarnaast regelen ze voor jou de overstap naar Pure Energie. 

Producten en diensten van Pure Energie
Pure Energie bied groene stroom aan die ze zelf op duurzame manier hebben gemaakt. Je kunt op de website heel makkelijk overstappen. Voer al je gegevens in zoals het geschatte gebruik in kWh en hoe lang je jouw contract wil laten lopen en de prijs woord direct voor jou berekend. 

Je kunt er ook voor kiezen om gas af te nemen bij Pure Energie. Groen gas stoot meer CO2 uit dan groene stroom maar Pure Energie compenseert dit door 100% van jouw verbruik te compenseren. Dit doen ze door duurzame projecten te financieren. 

Ervaringen, klachten en tips over Pure Energie
Als jij bent overgestapt naar Pure Energie dan zijn we heel benieuwd of je tevreden bent met deze keuze. Zou je anderen aanraden om ook over te stappen, of toch niet? Door deze vragen te beantwoorden kun je anderen helpen om een bewuste keuze te maken.