UnitedConsumers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

UnitedConsumers

Collectieve verzekeringen

worden steeds populairder. Een collectieve of groepsverzekering is een verzekering die je “in groep” afsluit, bijvoorbeeld samen met je collega’s binnen een bedrijf of samen met medeleden van bijvoorbeeld een sportclub. Ook patiëntenverzekeringen van chronisch zieken sluiten vaker collectieve zorgpolissen af. Wanneer je een collectieve verzekering afsluit, kan je vaak korting krijgen op je premie en dit kan soms heel voordelig uitkomen. Het is nog altijd steeds het beste om individuele verzekeraars te vergelijken. Een verzekering moet worden afgesloten gebaseerd op je persoonlijke behoeften en dan kan het soms zijn dat voor jouw individuele noden een kleinere verzekeraar scherpere prijzen voorlegt.

Wie zijn UnitedConsumers?

UnitedConsumers is een bedrijf dat werd opgericht in 2000, met als doel om de vaste lasten van verbruikers te verlichten. United Consumers werkt op basis van een consumentencollectief voor zowel bedrijven als individuen. Het zorgen voor de verbruikers van nu, maar ook die van later, is een belangrijk onderwerp bij United Consumers. Het bedrijf probeert dan ook op de meest verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier te werk te gaan. Voor het energie-gedeelte van hun pakket, concentreert United Consumers zich dan ook op het leveren van groene stroom aan alle klanten. Het bedrijf legt de nadruk op digitalisatie en voert haar communicatie vooral langs digitale weg, waardoor onnodige papierverbruik voorkomen wordt. In haar bedrijfsgebouwen maakt United Consumers gebruik van sensorlampen en CO2-uitstoot wordt ingedijkt door het stimuleren van carpoolen.

Diensten van UnitedConsumers

UnitedConsumers koopt in het groot in en laat haar klanten delen in de korting die ze hiervoor krijgt. Bij UnitedConsumers kan je momenteel collectief een verzekering afsluiten voor o.a. energie, autoverzekering, zorgverzekering, brandstof of telecom. De korting verrekent het bedrijf niet direct met de prijs, maar ontvangt de consument in een persoonlijk bespaartegoed. Dit bespaartegoed kan de consument zelf inkijken en beheren. Op de website van UnitedConsumers vind je veel informatie over de verschillende verzekeringen en ook heel wat tips om extra energie te besparen. UnitedConsumers heeft geen App. Sinds 2018 beroept het bedrijf zich op een zogenaamde “Progressive Web App”, een website die aanvoelt en zich gedraag als een App.

De klantenservice is ’s avonds en op zaterdag bereikbaar, en per telefoon belooft het bedrijf je onmiddellijk te woord te staan via een medewerker van de consumentendienst. Vragen gesteld per e-mail worden binnen één werkdag behandeld.

Complimenten, klachten en tips voor United Consumers

Ben jij klant (of klant geweest) bij UnitedConsumers en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werden je e-mailberichten daadwerkelijk binnen de 24 uur beantwoord? Is de Progressive Web App intuïtief en gebruiksvriendelijk? Werd je verzekering snel in orde gebracht en je aanvraag goed opgevolgd? Is UnitedConsumers een betrouwbare partner? Heb je daadwerkelijk ook op je basislasten kunnen besparen sinds je klant bent bij hen? Kreeg je vaak te maken met problemen en hoe werden deze dan eventueel opgelost? Zijn de facturen van UnitedConsumers duidelijk en werd je bespaartegoed tijdig en zonder problemen terugbetaald? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tygo Timmerman 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs lid geworden van UnitedConsumers en ik moet zeggen dat het een slimme keuze was! Deze organisatie biedt kortingen aan op verschillende diensten zoals stroom, aardgas, zorgverz...

Alle reviews ( 1 )

UnitedConsumers - Bespaar meer voor leukere dingen

Ik ben onlangs lid geworden van UnitedConsumers en ik moet zeggen dat het een slimme keuze was! Deze organisatie biedt kortingen aan op verschillende diensten zoals stroom, aardgas, zorgverzekering, autoverzekering, mobiele abonnementen en tanken. Dit betekent dat je meer geld overhoudt voor leuke dingen in het leven! Het inschrijven bij UnitedConsumers is snel en gemakkelijk gedaan via hun website. Het duurde slechts enkele minuten om mijn persoonlijke informatie in te voeren en me aan te melden voor hun programma's. Na de aanmelding kreeg ik meteen toegang tot alle kortingen die ze aanbieden. Wat ik echt waardeer bij UnitedConsumers is de besparing die ze mij opleveren. Dankzij hun lagere prijzen kan ik nu meer uitgeven aan andere belangrijke dingen in mijn leven zoals familie-uitjes of sparen voor een vakantie. Kortom, als je houdt van geld besparen zonder al te veel moeite dan raad ik zeker UnitedConsumers aan. Het is makkelijk, snel en effectief om lid te worden van deze organisatie!

T
Tygo Timmerman 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!