BespaarBazaar reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

BespaarBazaar

Ben je regelmatig op zoek met het opsporen van energiebesparende producten die wellicht handig zijn voor in jouw omgeving? Dan blijft het maar de vraag waar je die kunt vinden. Een onderneming die je daarbij misschien kan helpen is BespaarBazaar.

Voordat je producten bij BespaarBazaar gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van BespaarBazaar? Wat voor verzendkosten en levertijden kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik contact op wil nemen met de onderneming? Zijn de prijzen wel echt zo voordelig? Hoe zit het met de garantie en kwaliteit? Voldoet BespaarBazaar wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, BespaarBazaar reviews en beoordelingen lezen, van klanten die je al voorgingen.

Wat is BespaarBazaar

BespaarBazaar is een online webshop die onderdeel is van het Limburgse bedrijf Volta Limburg, zij zijn specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing. Een gedeelten van hun assortiment valt dus vaak voor afgekorte prijzen te vinden bij BespaarBazaar. De webshop is actief sinds 2007, het bedrijf stelt dat sindsdien al veel klanten kozen voor hun sterke punten: prijs- kwaliteit, kennis en service, aldus BespaarBazaar. Op de site kan je inmiddels meer dan 1.000 slimme, energie/gas/water besparende producten vinden.

Producten en diensten BespaarBazaar

Wil je de collecties van BespaarBazaar bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Als je daar beland bent staan er gelijk een aantal artikelen voor je klaar. Zo kan je de bespaarboxen ontdekken, of naar het kenniscentrum gaan als je meer informatie wilt opdoen. Bovenaan kan je zelf kiezen uit een aantal productcategorieën, waaronder: Energiebesparing, Gasbesparing, Waterbesparing, Verlichting, Huis & Tuin producten, Bespaarboxen, Rookmelders, Zonne-energie producten en SVM & Subsidieregeling & Verduurzaming MKB. Als je op een product klikt kan je daarvan een omschrijving met specificaties, foto’s en prijs bekijken.

Heb je een product kunnen vinden en ben je klaar om te bestellen? Dan heb je diverse betaalmogelijkheden, zoals: iDEAL, Visa en Webshop-Giftcard. Over bestellen & betalen, verzenden en retourneren valt meer informatie te lezen op de website.

Contact

Wil je een aankoop doen via BespaarBazaar, maar heb je een vraag die je graag eerst beantwoord ziet worden? Of heb je een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op verschillende manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 088 027 8877. Mailen gaat ook, daarvoor kan je het adres: klantenservice@bespaarbazaar.nl gebruiken. Bezoek je het bedrijf graag in persoon, dan kan dat aan de Breinderveldweg 5, 6365 CM, Schinnen. Zelf meer onderzoek doen naar de onderneming gaat ook, daarvoor kan je KvK-nummer: 14633613 en Btw-nummer: NL852424516B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen BespaarBazaar

Heb je al eens eerder energiebesparende artikelen bij BespaarBazaar gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe dat ging! Deel je mening over BespaarBazaar met ons in de vorm van een review en beoordeling, zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om een realistischer beeld over de onderneming te ontwikkelen. Zelf meer reviews en beoordelingen lezen over vergelijkbare bedrijven kan ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook