Energiedirect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Energiedirect

Energiedirect: Een Schot in de Roos voor Energiezaken

Energiedirect is al 20 jaar lang een betrouwbare en populaire energieleverancier in Nederland. Met een breed scala aan producten en diensten, mag het bedrijf zich terecht een van de grootste spelers op de energiemarkt noemen. Of je nu wilt overstappen, verlengen, energie vergelijken, stroom en gas nodig hebt, zakelijk energie wilt afnemen, of gewoon wilt besparen en duurzaam wilt zijn, Energiedirect heeft voor ieder wat wils.

Als trouwe of nieuwe klant bij Energiedirect kun je profiteren van vaste, scherpe tarieven. Het afsluiten van een contract is direct en makkelijk geregeld. Niet alleen staat Energiedirect bekend om hun klantvoordeel, maar ze zijn ook actief bezig met duurzaamheid. Ze bieden groene stroom en hebben diverse mogelijkheden voor isolatie en zonnepanelen.

Energiedirect heeft een gebruiksvriendelijke website waar je al je energiezaken zelf makkelijk kunt regelen. Van het wijzigen van je gegevens tot het inzien van je energieverbruik, alles is zo gepiept. Bovendien hebben ze ook een handige Regelneef app waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je contract en verbruik.

De Beste Deal: Energiekosten Verlagen

Zoals de bekende spreuk luidt: "Een cent bespaard is een cent verdiend". Bij Energiedirect begrijpen ze het belang van het besparen op energiekosten als geen ander. Of je nu boven of onder het prijsplafond zit, het is altijd een goed idee om je energierekening blijvend te verlagen. En dat kan eenvoudiger dan je denkt. Energiedirect biedt slimme bespaartips voor elke portemonnee. Dus waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag en bespaar geld!

"The greatest enemy of progress is not stagnation, but false progress." - Sydney J. Harris

Energiedirect.nl: Klantenservice en Beoordelingen

Energiedirect.nl staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Met hun volledig digitale klantenservice kun je altijd en overal terecht met je vragen. Via de chatbot krijg je supersnel antwoord en kun je gemakkelijk informatie opvragen.

Dat de klanten tevreden zijn, blijkt uit de vele positieve beoordelingen. Met een score van 8.2 op basis van 2530 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl, beveelt maar liefst 90% van de klanten Energiedirect.nl aan. Dit is een duidelijk teken van de betrouwbaarheid en kwaliteit die zij bieden.

Conclusie

In een wereld waarin energie een belangrijke rol speelt, is het essentieel om een energieleverancier te hebben waarop je kunt vertrouwen. Energiedirect biedt niet alleen scherpe tarieven en een breed scala aan producten en diensten, maar blinkt ook uit in klantenservice en klanttevredenheid. Met hun gebruiksvriendelijke website en handige app, kun je altijd en overal je energiezaken regelen. Kortom, Energiedirect is een schot in de roos als het gaat om energie.

Ben jij al klant bij Energiedirect.nl? Laat dan een review achter op onze website om andere mensen te helpen bij het maken van hun keuze. We horen graag wat jij van Energiedirect vindt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

d
dr. Ivy Soos 1 maand geleden
9
Ik heb onlangs een overstap naar Energiedirect gemaakt en ik moet zeggen dat mijn ervaring met hen erg positief is geweest. Allereerst viel me op hoe duidelijk en transparant hun website was...

Alle reviews ( 1 )

Review voor Energiedirect: Scherp geprijsde tarieven & uitstekende klantenservice

Ik heb onlangs een overstap naar Energiedirect gemaakt en ik moet zeggen dat mijn ervaring met hen erg positief is geweest. Allereerst viel me op hoe duidelijk en transparant hun website was. Het aanbod van verschillende energietarieven was gemakkelijk te vergelijken, wat het kiezen van het juiste tarief voor mij veel makkelijker maakte. Wat nog beter was, waren de scherpe prijzen die Energiedirect biedt. Ik ben dan ook blij dat ik nu minder betaal dan bij mijn vorige energieleverancier. De overstap zelf verliep soepel en zonder problemen - geen gedoe of wachttijd. Ook de klantenservice van Energiedirect verdient lof. Mijn vragen werden snel beantwoord en de werknemers waren vriendelijk en behulpzaam. Kort gezegd ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Energiedirect tot dusverre. Ze hebben me geholpen om geld te besparen terwijl ze tegelijkertijd goede service hebben geboden

d
dr. Ivy Soos 1 maand geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review